Akçaabat Sebatspor Çalışıyor

Akçaabat Sebatspor Çalışıyor

Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör Ali Kemal Özcan, denenmeye gelen ve alt yapıdan çalışmalarına katılan en az 6-7 oyuncuyu kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

 

 

Ali Kemal Özcan, yaptığı açıklamada, tesislerinde sürdürdükleri sezon hazırlıklarına planladıkları şekilde devam ettiklerini ve sporcuların gösterdikleri performanstan oldukça memnun olduklarını belirtti.

 

İdmanlarda sporcuların çok azimli ve özverili şekilde çalıştığını kaydeden Özcan, ''Bu sezon şehir dışında kamp yapamadık, ancak bir kampta yapılması gereken her çalışmayı kendi tesislerimizde gerçekleştiriyoruz. Özellikle yaptığımız çift kale çalışmaları denenmeye veya alt yapıdan gelen sporcuları görmemiz için bize fırsat oldu. Bu sporcular arasında iyi oyuncular olduğunu gördük. Denenmeye gelen veya alt yapıdan çalışmalarımıza katılan en az 6-7 oyuncuyu kadromuza katmak istiyoruz'' diye konuştu.

 

Özcan, takıma bir stoper ve bir forvet oyuncusu katmak zorunda olduklarında belirterek, buna kulübün ekonomik imkanları doğrultusunda yönetim kurulunun karar vereceğini sözlerine ekledi.

 

 

Öte yandan Akçaabat Sebatspor Başkanı Kaşif Töre Ağanoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Akçaabat Fatih Stadyumu’nda yapılan çift kale çalışmayı izledi.

 

Akçaabat Sebatspor'un yardımcı hocaları

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Spor