Adem Çak'tan Çok Özel Açıklamalar

Adem Çak'tan Çok Özel Açıklamalar

TFF 3. Lig 4. Grup’ta bu sezon ilk kez mücadele etmesine karşılık elde ettiği başarılarla adında çokça söz ettiren Sebat Gençlikspor’da teknik direktir Adem Çak, taraftar desteğini yeterince arkalarında görememenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

Haber:Derviş ALTUNTAŞ


Akçaabat Ajans’a özel açıklamalarda bulunan teknik direktör Çak, “hedefe ulaşmak için çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız” dedi.


Teknik Direktör Adem Çak açıklamalarını şöyle devam ettirdi “ Bal Ligi'nde şampiyonluğa ulaştıktan sonra uzun yıllardır özlemini çektiğimiz profesyonel lige adımızı yazdırdık.  100 yıllık bir kulübün minik takımında futbola başlayıp uzun yıllar kaptanlığını taşıdığım bir camiada teknik adam olarak göreve layık görüldüm. Bu benim için bir onur ve aynı zamanda gururdur. Bu hususta başta kulüp başkanımız Cemil kalkışım ve yönetim kuruluna sonsuz teşekkür ediyorum. Sezona başlarken Trabzonspor ile yapılan pilot takım anlaşması ile buradan 7 oyuncu ile anlaşma sağlandı. Bu hususta Trabzonspor Kulübü Başkanı Sayın Ertuğrul Doğan'a ve Sayın Zeyyat Kafkas’a,  Sayın Derviş Köz’e ve diğer yine tüm kurulu üyelerine, ayrıca Turgut Kural hocama çok teşekkür ediyorum” dedi.


ÜSTÜN KARAKTERLİ OYUNCU KADROMUZ VAR


Teknik Direktör Çak “Trabzonspor’dan oyuncuların transferlerinden sonra mevcut şampiyon olan takımımızdan 12 oyuncuyla ve yapılan başka 6 transfer oyuncuyla 25 kişilik bir kadro oluşturduk. Çok maliyetli bir kadro oluşturmadık ama iyi bir takım,  karakterli oyunculardan oluşan bir takım yaptık.  Bu hususta takım içindeki takım kaptanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gelinen noktada bu zamana kadar oynadığımız maçlarda üstün bir performans ve üstün bir karakter ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Ama henüz yolun başındayız çok yapacak işimiz var. Çok çalışacağız, çok mücadele edip temsil ettiğimiz 100 yıllık bir çınarın adına yakışır bir sonuç ve duruş sergileyeceğiz. Ben buna inanıyorum. Çünkü benim bu inancım,  oyuncu kadromdan ve teknik ekibimden ileri geliyor, onlara güveniyor onlarla aynı yerde olmaktan gurur duyuyorum” dedi.


TARAFTAR DESTEĞİ DAHA ÜST SEVİYEDE OLMALI


Adem Çak açıklamalarını şöyle tamamladı “Ayrı bir parantez daha açmak istiyorum Sebat Gençlik Kulübü Akçaabat'ın bir değeri olup ismiyle bütünleşmiş bir ülküdür Akçaabat adını altın harflerle yazdırmış, duyurmuş çok önemli bir değerdir. Her şeyden önce Akçaabat'ın ta kendisidir. Maalesef bu yolda seyircimizden maalesef bu duyarlılığı yeterince görüyoruz diyemem. Seyircimizin, camiamızın ve tüm Akçaabat'ın gücünü arkamızda tam olarak hissetmek istiyoruz. Bu gücü arkamızda tam olarak hissettiğimizde yapamayacağımız hiçbir şey söz konusu değildir.  Yeter ki bize inansınlar, bize insanlarımız destek olsun, bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Spor