4 Sporcuyla Anlaşıldı.

4 Sporcuyla Anlaşıldı.

Akçaabat Sebatspor tranfere hızlı başladı.

Ligin son maçında deplasmanda Çankırı Belediyespor’a mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Akçaabat Sebatspor, Klasman Grubunda korkulu rüya gömememek için transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Teknik Direktör İsmail Batur’un verdiği rapor doğrultusunda ilk olarak eski oyuncularından Emre Aygün ile anlaşan Kırmızı-Beyazlılar, önceki gün Kaşımpaşa’da forma giyen Ünal, Adana Demirspor’dan Cihan ve Boluspor’dan Ferdi ile prensipte anlaştı.

Ergün Ve Cemal Yolda
1 Ocakta açılacak olan ara transferde Emre Aygün, Ferdi, Ünal ve Cihan’a resmi imza attıracak olan Akçaabat Sebatspor, yine Malatyaspor’dan Ergün, Van Belediyespor’dan Cemal’i kadrosuna katıp ligin bitimiyle verilen 20 günlük arada 4 Ocakta Bodrum’da yapmayı planladığı kampa bu oyuncuları getirmek istiyor. Bu oyuncuların alınması için Kulüp Başkanı Şenol Ayvaz’ın İstanbul ve Ankara’da büyük çaba gösterdiği belirtildi.

İnce Eleyip Sık Dokuyoruz
Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, Klasman Grubuna güçlü başlamak için nokta transferler yapmaya çalıştıklarını belirterek, “Bu doğrultuda ince eleyip sık dokuyoruz.B ize katkı sağlayacağına inandığımız Kaşımpaşa’da forma giyen Ünal Adana Demirspor’dan Cihan ve Boluspor’dan Ferdi ile prensipte anlaştık. Bu futbolcuların yanı sıra Malatyaspor’dan Ergün, Van Belediyespor’dan Cemal’i bünyemize katmak için çalışmalarımız tam gaz sürüyor” diye konuştu.

Kamp 4 Ocakta
Teknik patron Batur şöyle konuştu, “Şunda da başkanımız Şenol Ayvaz bu oyuncularla görüşüyor. 4 Ocakta Bodrum’da yapmayı planladığımız kampa kadar bu belirlediğimiz futbolcuları bünyemize katarak transferi bitireceğiz” diye konuştu. Batur, Kadrolarında çok görmek istedikleri Boluspor’dan İbrahim Parlayan, Bursaspor’dan Okan Yılmaz, eski oyuncularından Emre Köksal, Muhammet Reis ve Selim Akbulut ile anlaşamadıklarını bu nedenle bu oyunculardan vazgeçtiklerini kaydetti.

Ergin Zihni

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Spor