Soylu Akçaabat'a Müjde verdi.

Soylu Akçaabat'a Müjde verdi.

Süleyman Soylu, Akçaabat’ta yaptığı toplantıda Akçaabat’ta öneli müjdeler verdi

Akçaabathaber.com haberidir.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Akçaabat’ta yaptığı toplantıda Akçaabat’ta öneli müjdeler verdi. Soylu Akçaabat’ın beklediği Devlet Üniversitesi için birkaç hafta içerisinde YÖK’ün karar vereceğinin müjdesini, mobese ve doğalgaz için ise gerekli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Akçaabat Hükümet Konağı Çay Bahçesi’nde partililer ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelen Süleyman Soylu, “Trabzon 7 Haziran seçimlerinde bize büyük bir destek vermiştir. Büyükşehirler içerisinde oyunu en fazla muhafaza eden il Trabzon’dur.  Bu sizin ortaya koyduğunu güvenle gerçekleşmiştir. Seçimden önce neyi ifade etmişsek, neyi ortaya koymuşsak, seçimden sonra da hiçbir şey değişmeden aynı ifadeleri, aynı sözleri yerine getirebilmek için bir gayret ortaya koyuyoruz. Seçimden sonra geçen süre içerisinde 24-25 gün Trabzon’da zamanımızı geçiriyoruz. Sürekli Bu bölgede ilçe ilçe, köy köy dolaşarak, kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarını dolaşarak onların sorunlarını yerinde görüp, ortaya koyduğumuz süreci vatandaşlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum. Hiçbir muhataplık sorununuz olmasın. Ne derdiniz, ne sıkıntınız olursa olsun muhakkak bizimle iletişime geçin. Bu sorunlardan bizim çözebileceğimiz olur, çözemeyeceğimiz olur. Ama bilin ki her derdinizi dinleyen, çözmek için gayret gösterecek birisi var” şeklinde konuştu.

Akçaabat’a kurulacak olan devlet üniversitesi iel ilgili de konuşan Soylu “Akçaabat’a kurulacak devlet üniversitesi için Yüksek Öğretim Kurumu Başkanı ile konuştum. Onlar bir aylık bir fizibilite çalışması yapıyorlar. Bunun sonunda da inşallah hayırlı haberleri buradaki diğer milletvekili arkadaşlarımla birlikte paylaşmayı temenni ediyoruz. İnşallah hükümet kurulur. Hükümet kurulur kurulmaz yapacağımız çalışmaların nasıl yürüyeceğini iyi bir şekilde planlıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler