Söğütlüspor Rizeye  Şampiyonluk İçin Gitti

Söğütlüspor Rizeye Şampiyonluk İçin Gitti

2013-2014 Futbol sezonunda U-16 liginde Şampiyon olan Söğütlüspor 1.Kademe grup müsabakaları için bugün saat 16.00’da Erzurum Büyükşehirspor ile Rize de karşılaşacak.

Söğütlü Belediyespor U-16 Futbol Takımı,  30 Mayıs -1 Haziran tarihleri arasında Rize de yapılacak olan U-16 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarına katılmak üzere 22 kişilik futbolcu kadrosuyla Rize’ye gitti. Söğütlü Belediyespor Kulübü başkanı Yaşar İnan, Rize’de Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. İnan “ U15 liginde de şampiyon olan takımımız Gümüşhane’de yapılan müsabakalara katılmayı hak kazanmıştı. Ne yazık ki orada elendik. Şimdi U16 liginde Rize ye gidiyoruz.Müsabakalara takımımız çok iyi hazırlandı. Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Burada alacağımız galibiyetler ile Türkiye Şampiyonası’na kalmak istiyoruz” dedi.

 

Şampiyonada Söğütlü Belediyspor’un rakipleri Erzincan, Bayburt ile Erzurum illerinden şampiyon olan takımlar katılıyor. Teknik sorumlu Fatih Yurtsever antrenör Süleyman Kuri’nin sporcularına inandıklarını Trabzon’a şampiyon olarak döneceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor