Söğütlü şanssızdı

Söğütlü şanssızdı

U-15 Takımı’ndan sonra U-16 Takımı da Türkiye Finali’ne gitme şansını bölge maçlarında kaybetti.

2013-2014 Futbol Sezonu’nda U-16 Ligi’nde Şampiyon olan Söğütlü Belediyespor Rize’de oynadığı 1. Kademe grup müsabakalarında başarılı olamayarak elendi.

U-15 Takımı’yla katıldığı Gümüşhane’deki şampiyonada çok arzuladığı grup birinciliğini kazanamayan kulübümüz, bu kez şeytanın bacağını kırmak için gittiği Rize’de oynadığı ilk iki maçını kazandı. Erzurumspor ve Erzincanspor’u mağlup ettikten sonra Bayburtspor’la karşılaşan takımımız bu maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla rakibiyle averajı eşit hale gelen takımımız atılan penaltı atışlarında da rakibine boyun eğince çok arzuladığı grup şampiyonluğuna yine ulaşamadı.

Teknik sorumlu Fatih Yurtsever ve antrenör Süleyman Kuri’nin nezaretindeki 22 kişilik futbolcu kadrosuyla Rize’ye giden Söğütlü Belediyespor Kulübü Başkanı Yaşar İnan, 22 kişilik fubolcu kadrosuyla gittikleri Rize’de çok arzuladıkları şampiyonluğu kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Türkiye Şampiyonası’na katılmayı çok arzuluyorduk. Şanssız bir şekilde bu şansı kaybettik. Ama iyi bir tecrübe edinen futbolcularımızla gelecekte çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor