Ayhan Sevim Muhtarlara konuştu.

Ayhan Sevim Muhtarlara konuştu.

Ayhan Sevim "Siyaset bir meslek değildir. Meslek olarak görenler güç merkezi döndükçe onlarda döner döndükçe de biraz fırıldak olurlar" dedi.

AK Parti Akçaabat Belediye başkan Aday Adayı Ayhan Sevim Akçaabat Muhtarlar derneği öncülüğünde muhtarlar ile bir araya geldi. Darıca Eyüp Sultan Sofrası’nda misafirlerini ağırlayan Ayhan Sevim, muhtarların en demokratik yollar ile seçilen kişiler olduğunu ifade etti. Sevim “Muhtarlar tamamen demokratik yollar ile seçilen gönüllü kişilerdir.  Bu nedenle biz muhtarlara çok önem veriyoruz. Belediye meclisinde muhakkak birkaç muhtar arkadaşımız olmalıdır. Belediye Başkanlığım döneminde en yakın irtibat içinde olduğum kişiler muhtarlarımızdı. Çünki oturdukları bölgenin sorunlarını en iyi bilenler muhtarlardır. Bu sorunları muhtarlar ile istişare ederek çözüme kavuşturmak gerekmektedir” dedi.

akcaabat-muhtarlar-dernegi-001.jpg

ayhan-sevim-aday-konusmasi.jpg

Siyasetin bir meslek olmadığını ifade eden Sevim “siyaset bir meslek değildir. Siyaset erdemli insanların uğraşması gereken ülkeyi yönetme yani topluma hizmet etme aracıdır. Siyasete bir meslek gözüyle bakan insanlar, güç merkezi değiştikçe duruşlarını ona göre değiştirirler ve döndükçe de biraz fırıldak olurlar.  Bizler siyaseti hiçbir zaman meslek olarak görmedik. Toplum adına kurduğumuz hayalleri gerçekleştirebilme adına bir araç olarak gördük. Onun için de hemen herkesin bize sorduğu Akçaabat’ın adayı kim olur sorusuna da biraz tebessümle" inşallah biz olacağız" dedikten sonra da hep şu cevabı verdik.  "Aday olmak çok önemli değil, önemli olan bizce çok kutsal olan bu işin bir ucundan tutabilmek, bir cümle bile olsa katkı yapabilmek. Köklerimizle asla bağdaşmayan klasik siyaset anlayışının değişebilmesi adına, kişiliğimizden ödün vermeden onurlu bir duruşu sergileyebilmek. Eğer bunu başarabilirsek zaten kazanmışız demektir. Yoksa aday adayı olan bütün arkadaşlarımız bu işi layıkıyla yapabilecek vasıftadır” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset