Sırada Ordu Evi Var

Sırada Ordu Evi Var

Sırada Ordu Evi Var

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Şehir Hastanesi için imar planı kabul edilmiş olması Akçaabat'ta büyük sevinç yarattı.Akyazı’ya yapılacak olan Şehir Hastanesinin Akçaabat'ta ve bölgeye büyük değer katacağını açıklayan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen yatırımın bugüne kadar Trabzon’da gerçekleştirilen projelerin en büyükleri olduğunu “Biz çok mutluluk duyduk. Şehir hastanesi Akçaabat’a hemen bitişik konumda. Akçaabat’a da büyük katkısı olacağına inanıyoruz.” dedi.


Şehir Hastanesinin bir sağlık yatırımı olduğu kadar da turizm yatırımı olduğunu belirten Başkan Türkmen “Trabzon’a çok büyük katkıları olacak sağlık turizmi açısından. Trabzon’a, bölgemize, Körfez ülkesi vatandaşlarına hizmet edecek. Biz o bölgenin Akçaabat’a doğru tamamen turizm amaçlı olarak değerlendirilmesini de arzu ediyoruz. Akçaabat’a doğru Karayolları var. İleride yapılacak planla orası taşınır ve yeri konakla turizm tesisine dönüştürülür. Bunun hazırlıklarını yapmak lâzım. Hastane bitene kadar bunu gündemde tutmak gerekir.” diye konuştu.


 Bölgeye Ordu Evi Projesi de onaylandı

Başkan Türkmen, Şehir Hastanesi'nin proje alanına yakın Yıldızlı'da bulunan askeri alana büyük bir ordu evi yapılması için proje tastik ettirildi.  Ordu evinin projesi de bu yıl içerisinde başlayabilir.Şimdi bu arada kalan Karayolları'nın da başka bölgeye taşınması tartışılmalıdır. Bu bölge iyi planlanmalıdır" dedi.

Not:Ordu fotoğrafı temsilidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler