Sebatspor'da Temlik Çözümü

Sebatspor'da Temlik Çözümü

Akçaabat Sebatspor’da Kulüp Basın Sözcüsü Hayati Yavuz, Futbol Federasyonu’na olan temlik borçları için alacaklılar ile birebir görüşerek anlaşma yoluna gideceklerini söyledi.

 

 

Hayati Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçmiş dönemden kalan sporcu alacakları ve diğer borçlar nedeniyle kulübün transfere engel borcu bulunduğunu ve bunu aşmak için çaba harcadıklarını söyledi. Yavuz “geçmişte kulübümüzde futbol oynamış sporcu arkadaşlarımıza olan  borç nedeniyle transfer yapamıyoruz. Alacaklı olan sporcular ile birkaç gün içerisinde tek tek görüşerek karşılıklı anlaşma sağlamayı planlıyoruz. Yaklaşık olarak lisansa engel 460 bin lira civarında borcumuz var. Bu rakamı karşılıkla anlaşma ile yarı yarıya çekmek niyetindeyiz.  Alacaklılardan anlayış bekliyoruz ” dedi.

Anlaşma saplanamadığı takdirde transfer yapmayacaklarını da ifade eden Yavuz “ Öncelikle Lisansa engel borcu halledip ondan sonra transfer yapmayı planlıyoruz. Ancak bir anlaşma olmaz ise transfer yapmayı düşünmüyoruz. Bunun da altyapıdan 5-6 sporcuya imza attırarak alt yapısını hazırladık” dedi.

 

Kulübün kurumsallaşması için çaba harcadıklarını da belirten Hayati Yavuz, açıklamasını şöyle tamamladı “Akçaabat Sebatspor camiası çok büyük bir camia. Ancak aynı büyüklük kurumsal anlamda görmek zor. Biran önce kurumsallaşması ve kendi gelirleriyle ayakta durması gerekir. Biz yönetim olarak hedefimiz kulübün kurumsal bir kimlik kazanmasını sağlamaktır. Bunun için çaba harcıyoruz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor