Sebatspor iyi olacak 1-1

Sebatspor iyi olacak 1-1

Kırmızı-Beyazlılar öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı, 1 puana razı oldu

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ve yeni teknik direktörü İsmail Batur’la iyi bir hava yakalayan ve geçen hafta kritik bir galibiyet alan Sebat Proje Trabzon Akçaabat, 2 haftalık bir aranın ardından yeniden döndüğü Fatih Stadı’nda Tuzlaspor’la yenişemedi. İsmail Batur’un Sebatspor’dan önce çalıştırdığı eski takımı Tuzlaspor önünde iyi bir mücadele sergileyen Kırmızı-Beyazlılar, aradığı golü 77.dakikada buldu. Oyuna sonradan giren ve 4 dakika sonra da golü atan Samed Ali Sebatspor’u 1-0 öne geçirdi. Ancak Kırmızı-Beyazlılar bu üstünlüğünü sadece 4 dakika koruyabildi. Tuzlaspor’dan Yakup’un 81’de attığı golle skor 1-1’e geldi. İki takımın da bu dakikadan sonra çabaları sonucu değiştirmedi ve taraflar 1’er puana razı oldu.

 

STAT: Akçaabat Fatih

HAKEMLER: Caner Ak***, Onur İçyer***, Mehmet Ildırı***

SEBATSPOR: Ali**, Volkan**, Tuna**, Sadık**, Fatih**, Bilal Gücüyetmez**, Devrim**(Dk.73 Samed Ali***), Burak**, Hüsnü*(Dk.65 Bilal Özhan**), Tuncay**, Bilal Çebi**(Dk.88 Hasan)

TUZLASPOR: Bekir**, Emre**, Yusuf Onur**, Aykut**, Okan**, Yusuf**, Sefa**, Mustafa**, Kemal**, Yakup***, Ozan*(Dk.60 Ozan**)

GOLLER: Dk.77 Samed Ali (Sebatspor), Dk.81 Yakup (Tuzlaspor)

SARI KART: Dk.11 Burak, Dk.36 Devrim, Dk.44 Bilal (Sebatspor), Dk.40 Mustafa, Dk.45 Aykut, Dk.61 Yakup, Dk.82 Yusuf, Dk.83 Kemal (Tuzlaspor)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor