Sebat Gol Oldu Yağdı

Sebat Gol Oldu Yağdı

Sebat Gol Oldu Yağdı

Trabzon 2.Amatör kümede fırtına gibi bir sezon geçiren Sebat Gençlik bugün oynadığı Of Bölümlü Belediyespor’u 8-0 mağlup ederek hem şampiyonluğunu ilan etti hem de ligde oynadığı 17 maçta 146 gol atarak kırılması zor bir rekora imza attı.

Veysel Çelik yönetiminde mütevazı kadrosu ile ş 1.Amatör kümeye çıkmayı garantileyen Kırmızı-Beyazlılar, gelecek sezon süper amatöre çıkmak için mücadele verecek.

3,1 Gol ortalaması

Sebat Gençlik’te forma giyen genç futbolcu Esat 17 karşılaşmada attığı 53 golle de rekorları altüst etti. 3,1 gol ortalaması ile oynadı. Genç futbolcu “5 yıldır aynı arkadaşlar ile oynuyoruz. Hocam bana şans verdi ve 17 maçta 53 gol attım. Şampiyonlukta payım olduğu için mutluyum. Zaten ilk günden beri hedefimiz şampiyonluktu. Her maça çok iyi konsantre olduk ve çok iyi hazırlandık. Sonuçta şampiyon olduk. Camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Çelik “Şampiyonluk Bekliyorduk”

Sebat Gençlik hocası Veysel Çelik, şampiyon olmanın sürpriz olmadığını ifade etti. Çelik “Biz yeni kurulan bir kulübüz, fakat bu çocuklar uzun süredir birlikte oynuyor. Hepsi  altyapıdan gelen sporcularımız. 17 karşılaşmada tek mağlubiyetimiz var. Bu karşılaşmada da çok iyi oynamıştık ama olmamıştı” dedi.

Sebat Ahde Vefadır

Veysel Çelik “Sebat demek ahde vefadır. Bu da sözünde durma,  görevinde sadık kalma, özünde ve sözünde bir olmak demektir. Biz bunu bu çocuklara anlatarak çalıştık ve bu günlere. Bu takımda profesyonel liglerde oynayabilecek çocuklar var. Sebat küllerinden yeniden doğuyor” dedi.

sebatspor-genclik.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor