Sebat 0-A.Ordu 1

Sebat 0-A.Ordu 1

Yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmak isteyen Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdürüyor.

Yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmak isteyen Trabzon temsilcisi Akçaabat Sebatspor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdürüyor. Burada İddaa’nın düzenlediği futbol turnuvasına da katılan Kırmızı-Beyazlılar, dün kamptaki üçüncü maçını Altınorduspor ile oynadı. Karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrılan kırmızı beyazlılarda  Genel Kaptan Ömer Tayyar Usman, turnuva maçlarında denemeye gelenleri ve gençleri oynatarak performanslarına baktıklarını söyledi.

Farklı Sebat İzlettireceğiz
Şuana kadar oynadıkları futbolcuların içerisinden takıma direk katkı sağlayacak futbolcuların olduğunu ancak bu oyuncular hakkında ki son kararı Teknik Direktör İlker Erdem’in vereceğini ifade eden Usman, “Yeni sezonda taraftarlarımıza farklı bir Akçaabat Sebatspor izlettireceğiz. Nevşehir Avanos’ta yaptığımız kamp çalışmalarının meyvesini lig başlayınca alcağız. Sabah idman akşam ise hazırlık maçları oynayarak eksiklerimizi gideriyoruz. Futbolcularımızda ligin başlamasını sabırsızlıkla bekliyor” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Spor