Şampiyon Gençler

Şampiyon Gençler

Trabzon’un Akçaabat ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi ile Koçlu Mahallesi tarafından bu yıl 7.si düzenlenen yaz futbol turnuvasında mutlu sona Koçlu Gençlik ulaştı.

 

Akçaabat Darıca Santra Halı Sahası’nda oynanan final müsabakasında rakibini 3-1 yenen Koçlu Gençlik 3.kez mutlu sona ulaştı. Turnuvada Koçluspor ikinciliği, Legaspor üçüncülüğü, 1461 Kirazlık ise dördüncülüğü elde etti. Turnuvada en iyi oyuncu da Koçluspor’dan Şafak Kahriman elde etti. Şampiyon olan takımın kupasını Koçlu Mahalle Muhtarı Osman Aslan verdi.

Organizasyonu düzenleyen Osman Başocak, zevkli ve heyecanlı müsabakaların oynandığı bir ay süren bu turnuvanın sonuna gelindiğini belirterek, “Gençlerin ortaya koyduğu mücadele kazanma hırsı ile bir birlerine olan saygı ve sevgi, turnuva boyunca devam etmesi beni mutlu etmiştir. Bu gençlere bir araya getirerek onlara hem spor yaptırmak hem de bir birleri ile kaynaşmalarını sağlamak adına anlamlı bir organizasyon olduğuna inanıyorum. Kaybedenin olmadığı bir organizasyonu daha sonlandırmanın gururunu yaşıyorum. Bu gururu yaşatan sporculara ailelerine ve müsabakaları izlemeye gelen sporseverlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başocak, turnuvada kendilerine destek olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Akçaabat Belediye Spor İşleri Müdürü Ahmet Murat Baş, , Yardım Emlak Abdi Bostan, Kolaylı Sigorta Mehmet Kolaylı, Akyüz Otomotiv Ahmet Akyüz, Burhan Usta Köfte Balık, Şenol İnşaat, , Kahraman Market, İbrahim Bayburt İnşaat, Topçuoğlu Orman ürünlerine Akça Döner Enes Aslan ve Erbaşaran Kuyumculuğa Cafer Aydın, Mustafa Aydın ile Ali Osman Çağlayan’a sonsuz teşekkür etti. Şampiyon olan takıma kupa ve madalyanın yanı sıra Trabzonspor forması da hediye edildi.

2,lik-.jpg3-4-takimlar.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor