Şampiyon Akçaabat ÇPL

Şampiyon Akçaabat ÇPL

Okul Sporları faaliyetleri arasında yer alan Voleybol genç erkekler ve genç kızlar il birinciliği dün yapılan müsabakalar ile sona erd

Okul Sporları faaliyetleri arasında yer alan Voleybol genç erkekler ve genç kızlar il birinciliği dün yapılan müsabakalar ile sona erdi.19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan final müsabakaları büyük çekişmelere sahne oldu.  Genç bayanlar final müsabakası Akçaabat Çok Programlı Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi ile Trabzon Spor Lisesi arasında oynandı.  Kıyasıya geçen karşılaşmayı 3-2 Akçaabat Çok Programlı Lisesi, Teknik Lise ve Anadolu Teknik Lisesi kazanarak Trabzon’u gruplarda temsil etme hakkı kazandı.

 

Genç Erkekler Voleybol final müsabakasında Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi ile Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi arasında oynandı. Final mücadelesini 3-0 kazanan Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi Trabzon’u gruplarda temsil edecek. Grup müsabakaları sonucunda 19 Mayıs Spor Salonu’nda ödül töreni yapıldı. Voleybol genç bayanlar ve genç erkekler kategorisinde dereceye giren sporculara ödüllerini verildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor