Trabzon 112'ye Web Sitesi

Trabzon 112'ye Web Sitesi

Trabzon 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği bünyesinde oluşturulan http://www.trabzon112.com/ adlı internet sitesi yayında.

 

Kurulduğu 1994 yılından bu güne halkımızın hizmetinde olan Trabzon 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği,  her türlü teknolojik ve tıbbi gelişimi bünyesinde barındırmakta, çağımızın gereklerine uygun sağlık hizmetini halkımıza sunmaktadır.

Son olarak çağımızın vazgeçilmez iletişim ve bilgilendirme araçlarından biri olan İnternet erişimini bünyesine katarak www.trabzon112.com  adıyla halkımızın 112 hakkında geniş bilgiye sahip olmasına olanak sağladı.

Site, 112 hakkında halkımıza bilgiler ve ziyaretçilere ayrılmış bir bölüm ile de halkımızın görüşlerine yer veriyor. Ayrıca istasyonların tanımları, ihtiyaç halinde 112 aradığında sırasıyla yapılması gerekenler, acil durumlarda (yangın-gaz kaçağı-tıbbi yardım-trafik kazası v.b ) yapılması gerekenler ve forum sayfaları bulunuyor.

Trabzon 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği’nden yapılan açıklamada sitenin kurulma amacının halkımızın acil durumlarda yapması gerekenler ve 112 acil yardım hizmetleri hakkında bilinçlenmesi olduğu belirtildi

 

Ayrıca halkımızdan tıbbi aciller dışında 112’yi arayarak hatları meşgul etmemeleri, kendi yakınlarının her an için tıbbi yardıma ihtiyacı olabileceği düşüncesinden hareket edilmesi gerektiği belirtildi.

 

Siteye Ulaşmak için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum