Sağlık Meslek'ten Proje Konferansı

Sağlık Meslek'ten Proje Konferansı

Cep telefonlarının eğitim öğretim ortamındaki yeri, eğitim öğretim ortamına ve insan sağlığına zararları” konulu okul öğrencileri yönelik olarak bir eğitim düzenlendi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Bölümü ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümleri’nin “Topluma Hizmet Uygulamaları Projesi” kapsamında hazırlanan projelerden birinin proje ortağı da Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi.

Bölüm öğrencilerinin “Toplum Hizmeti” dersi müfredatı uyarınca hazırlamış oldukları “cep telefonlarının eğitim öğretim ortamındaki yeri, eğitim öğretim ortamına ve insan sağlığına zararları” konulu projenin alan çalışmasının yapıldığı mekân da yine Sağlık Meslek Lisesi oldu. Bu çalışma çerçevesinde de okul öğrencileri yönelik olarak bir eğitim düzenlendi.

Eğitim çalışmasında cep telefonlarının kullanımı ile eğitim öğretim ortamındaki yeri ve zararları konusunda bilgiler KTÜ Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Mustafa Serkan Abdüsselam tarafından, cep telefonlarının insan sağlığına zararları konusundaki bilgiler de Akçaabat 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Nuri Bayram tarafından verildi.

 Sağlık Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim çalışmasında liselilere projeyle ilgili olarak hazırlanan broşürler de dağıtılırken, eğitim çalışması Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Matematik Bölümü ile Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümleri’nin öğretim üyeleri tarafından da takip edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.