kan bağışı yaptılar

kan bağışı yaptılar

Kızılay Trabzon Kan Merkezi Gezici Ünitesi’ni ilçemiz de ağırladık.


Kızılay’a kan bağışında bulunmak isteyen gönüllülere daha rahat ulaşabilmek amacıyla Kızılay Trabzon Şubesi bünyesinde faaliyet gösteren Kan Merkezi’nin gezici ekibinin en sık uğradığı ilçelerden biri olan Akçaabat’ta vatandaşlarımız da bu beklentinin karşılığını vermekten geri kalmıyor.
İlçemize çeşitli kurum ve sivil toplum kuruluşu tarafından sık sık düzenlenen organizasyonlar dahilinde de davet edilen Kızılay Kan Merkezi, zaman zaman ise bağımsız programlar düzenleyerek ilçemizi ziyaret ediyor. 
İlçemize gelen Kızılay ekibinin faaliyetinin ise Düzköy’de Kızılay tarafından düzenlenen Uluslararası Kamp’ın etkinlikleri dahilinde planlandığı öğrenildi. Bu kampta aynı zamanda Kızılay tarafından tatil yaptırılan üniversite öğrencilerinin görev aldığı ekipler, ilçeleri Kan Merkezi Gezici Ünitesi tarafından ziyaret ederek kan bağışında bulunmak isteyen gönüllülere ulaşıyor.
Kızılay görevlileri, Akçaabat’tan her zaman mutlu olarak döndüklerini, bu sefer de aynı olduğunu dile getirerek Akçaabatlı gönüllülere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.