Hastane Açıldı

Hastane Açıldı

Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi, düzenlenen törenle hasta kabulüne başlandı.

Törene AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Akçaabat Kaymakamı Erol Özkan, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman, hastane başhekimi Opr. Dr. Hasan Rıza Aydın ile davetliler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Trabzon Valisi Dr Recep Kızılcık, hiç kimsenin hasta olmaması temennisinde bulunurken, hastanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Trabzon'un son yıllarda sağlık alanında çok önemli mesafe aldığına dikkat çeken Vali Kızılcık, deniz manzaralı 218 yataklı hastanenin önemli bir ihtiyacı karşıladığı belirterek, "Temennimiz o dur ki hiç kimse hasta olmasın. Ancak hasta olunca da böyle hastanelere ihtiyaç duyarız. Son derece modern şekilde yapılan hastanenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu hastanemiz sayesinde çok insanımız şifa bulacak. Böylece daha mutlu, daha sağlıklı yarınlara yürümenin heyecanını yaşamış olacağız. Bu güzel hastanemizin Trabzon’umuz ve Akçaabat’ımıza kazandırılmasında emeği geçen tüm yetkililere huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Buraya rahatsızlığı nedeniyle gelecek hastalarımıza da şimdiden acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise hastanenin kazandırılmasında emeği geçenleri kutlayarak , “Hastanemizin Trabzon’umuza kazandırılmasında katkıları olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Faruk Nafiz Özak, Sağlık Bakanımız ve Bakanlık çalışanlarımıza, TOKİ eski Başkanımız ve milletvekili adayımız Erdoğan Bayraktar, Milletvekilimiz Mustafa Cumur ve Trabzon Valimize teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz gerçek bir Trabzon'lu gibi çalışıyor. Trabzon’da ekip çalışması yapıyoruz” dedi.

Vali Kızılcık ve beraberindekiler daha sonra hastaneyi gezerek incelemelerde bulunurken, hastanenin resmi açılışını 31 Mayıs günü seçim mitingi için Trabzon’a gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı öğrenildi.

Ayrıca AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesinin hasta kabulüne başlaması dolayısıyla ve hemşireler haftası nedeniyle hastaneye hastane personeli karanfil hediye etti. Daha sonra hastaları tek tek ziyaret ederek durumlarını soran Çavuş hastalara karanfil hediye etti.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.