Doğanköy'ün Muhtarı Var

Doğanköy'ün Muhtarı Var

Doğanköy Muhtarı Bitti Yazıcı'nın gerçekleştirdiği Avrupa gezisinde, gurbetçilerimizden topladığı paralarla gerçekleştirdiği işler bir bir gün yüzüne çıkmaya başladı.

 

Toplanan paralarla Doğanköy Aile Sağlığı Merkezi'de gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı ve belde modern bir sağlık birimine kavuşturuldu.

Doğanköy Aile Hekimi Hakan Türk'ün beldesi için bir kazanım olduğunu belirten Muhtar Bitti Yazıcı, birlikte gerçekleştirdikleri Avrupa gezisinde temin ettikleri paranın bir kısmıyla Aile sağlığı Merkezi'ndeki çalışmaları gece gündüz demeden çalışarak tamamlayan Türk'e teşekkür etti.


dogankoy-saglik-merkezi3.jpg

 

Doğanköy Aile sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmalar ile nezih bir bekleme ve muayene salonu oluşturulduğunu, acil müdahale gerektiren hastalar için bazı tıbbi teçhizatın da satın alınarak hizmete sunulduğunu belirten Muhtar Yazıcı, bu işleri gerçekleştirmede harcadıkları parayı temin eden Avrupa’daki gurbetçilerimize de belde halkı adına minnet duygularını dile getirdi.

 Yazıcı, “İmece duygusunu kaybetmemiş olan hemşerilerimle beldemizin görünümünü değiştiriyor ve çağdaş bir görünüme kavuşturuyor olmaktan mutluluk duyuyorum. Çalışmalarımız onların sağladığı destekle önümüzdeki günlerde de artarak devam edecektir.”dedi.

 

dogankoy-saglik-merkezi4.jpg

 

Muhtar Bitti Yazıcı, beldesinde eczanenin açılacağı günü de özlemle bekliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.