Dernek Kongre Yaptı

Dernek Kongre Yaptı

Akçaabat Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Akçaabat Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı dernek merkezinde yapıldı. 25’inci kuruluş yılını kutlayan derneğin başkanlığına yeniden Musa Baytar seçildi.

Divan başkanlığını Şevket Çelik’in, başkan yardımcılığını İbrahim Üçüncü’nün, kâtiplikleri ise Abdullah Akbulut ve Aslan Değirmenci’nin yaptığı genel kurulda eski Trabzon Milletvekilleri Ali Kemal Başaran ile Hayrettin Gurbetli de hazır bulundu.

80 kayıtlı üyeden genel kurula katılan 60’ının oy birliğiyle seçilen Musa Baytar’ın başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan isimler şunlar:

Aslan Değirmenci (2. Başkan), Abdullah Akbulut (Sayman), İbrahim Üçüncü (Muhasip), Ahmet salih Aydın (Sekreter), Rıfat Topal, Mursel Bıyıklı, Hakkı Altın, Hüseyin Kahriman ve Yusuf Baytar (Yedek Üye).

Dernek Denetleme Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Mehmet Bulut (Başkan), Ahmet Salih Kadayıfçı, Orhan Saka (Üye), Rıza Okumuş, Ali İhsan Boğuçlu ve Beytullah Altın (Yedek Üye).

Genel kurula bir teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Musa Baytar, üyelere gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür etti. Derneklerinin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Akçaabat’ın sağlık alanında en iyi ve en kaliteli hizmeti alması için çaba harcayacağını belirterek, “Yeni yapılacak hastane için bizden de yardım istenirse yine taşın altına elimizi seve seve koyarız.” dedi.

9 Ağustos 1983 tarihinde kurulan, Akçaabat’ın en eski ve etkin dernekleri arasında yer alan Akçaabat Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin marifetiyle yapılan işler ise şunlar:

Akçaabat Devlet Hastanesi, Akçaabat Sağlık Meslek Lisesi, Çarşıbaşı Sağlık Meslek Lisesi, Akçaabat Ana Çocuk Sağlığı Merkezi, 1 ve 2 No’lu Sağlık Ocakları, Mersin, Adacık ve Ağaçlı Sağlık Ocakları.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.