içini döktü.

içini döktü.

Akçaabat Sebatspor'un tecrübeli hocası sezonu sitemize değerlendirdi.

Batur, futboldan gelen birisi olarak oyuncunun ne istediğini çok iyi bildiğini ve ona göreve hareket ettiğini söyledi

FUTBOLCULARLA KARDEŞ GİBİYİZ

Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü Batur, “İlk devreyi lider bitirmek istiyorduk ancak Karabük maçında berabere kalarak bunu başaramadık.Bunun için çok üzgünüz” dedi


3 Maçta 9 Gol Yedik
Akçaabat Sebatspor Teknik Direktörü İsmail Batur, sezona başladığımızda ilk 3 maçta 9 gol yedik ve rakip kaleye tek gol atabildik. Bu tablo bizim için hiçte iyi bir tablo değildi. Bizi izleyenleri de bu tablo karamsarlığa itmesine neden oldu. Bunda da hakları vardı. Bir takım 3 maçta 9 gol yemesi normal bir netice değildi. Ancak ben ve futbolcularım hep şuna inandık. Eğer takım olarak hareket etmeye başladığımızda bu sonuçlar değişecek dedik ve sabrettik. Birçok futbolcumuz sezon öncesi takımla beraber hazırlık maçı bile yapma fırsatı bulamamıştık” dedi.

Başarının Geleceğine İnanıyorduk
Zaman ilerledikçe futbolcuların birbirlerini tanıma ve anlama fırsatı bulduklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Tecrübeli Teknik Patronu Batur, “Takıma ağabey seviyesinde yaptığımız birkaç takviyede saha sonuçlarında önemli rol oynadı. Herkes daha verimli olmaya, istediği oyun anlayışını sahaya yansıtmaya başladılar. Bundan sonra da başarılar gelmeye başladı. Biz bu başarının geleceğine inanıyorduk. Bundan hiç şüphe etmedik. Tabii ki bu sürece gelene kadar geçen zaman diliminde ligde 3 maç oynamak zorunda kalınca farklı mağlubiyetler kaçınılmaz oldu” dedi.

İstifayı Hiç Düşünmedim
Batur, “Takıma son anda katılan ağabey niteliğinde olan futbolcular vardı. Onlara şans vererek kendimizi riske attık. ama bu risk tutunca doğru yolda olduğumuzu inandık. Ligde 3 gol yediğimiz takıma kupada 3 gol attık. Bura da şans bizim yanımızdaydı ve bize büyük moral verdi. O hava ile beraber beş maç üst üste kazandık. Lige çok kötü bir başlangıç yapınca bazı çevreler 9 gol yiyen bir takımın hocası istifa etmelidir diye bazı çevrelerden serzenişler duydum. Ben neden 9 gol yiyerek 3 maçta sıfır puan çektiğimizi biliyordum.
Bu sorunun halledileceğine inandığım için hiçbir zaman istifayı düşünmedim” diye konuştu.

Yönetime Teşekkür Ediyorum
Kötü gidişatı nasıl durdurabilmek içir büyük çaba sarf ettiklerini belirten Batur, “Çünkü bu ekibe güveniyordum .Tabii ki bu konuda yönetimin bana olan desteğini göz ardı edemem.Hepsi bana güvenlerinin tam olduğunu neticeler ne olursa olsun devam edeceklerini beyan ettiler. Bu bana ayrı bir güven verdi. Burada yönetim kuruluna teşekkür etmek istiyorum. A. Sebatspor tarihinde 5 maç üst üste galibiyeti bulunmuyordu.
bunu gerçekleştirdiğimiz için ekibimle beraber ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Bu başarı futbolcularım adına mutluluk verici. keşke bunu altı yapabilseydik” şeklinde konuştu

9 Final Maçımız Var
Yakaladıkları galibiyet serisini devam ettireceklerine inandığını ifade eden Akçaabat Sebatspor’un Teknik Direktörü Batur, “Bundan sonra bizleri daha zor ve önemli karşılaşmalar bekliyor. Bundan sonra 9 final niteliğinde karşılaşmamız var. Hepsi birbirinden zorlu olacak. Ancak ben futbolcularıma sahaya çıkıp kendi oyunlarını sahaya yansıtmalarını istiyorum. Çünkü hepsinin kalitesini biliyorum.amatörce mücadele ediyorlar.Tek amaçları var oda takımlarının başarılı olması.kendi aralarında toplanıp maç maçı kazanma adına sözleşiyorlar.bunlar futbol adına sevindirici şeyler” diye konuştu.


Futbolcularla Kardeş Gibiyiz
Kırmızı-Beyazlı ekibin Teknik Patronu Batur sözlerini şöyle sürdürdü, “Futboldan gelen birisi olarak futbolcunun ne istediğini çok iyi bilirim. İkili ilişkilerimi daima iyidir. Biz onlar ile gerektiğinde bir ağabey bazen bir baba veya kardeş gibiyiz. Hiç bir zaman benden gizledikleri bir şey yoktur. Ben onlara onlarda bana inanırlar. Bu güzel diyalogun saha sonuçlarına çok büyük etki olduğunu kanaatindeyim” diye konuştu. Karadeniz oyunları nedeniyle idman sahalarının alındığını ifade eden teknik adam, İdman sahalarının çok kötü olduğunu ancak bunun futbolcuların hırslarını etkilemediğini belirtti.

Yarım Sahada Çalışıyoruz
Batur, “İdman sahamız maalesef çok kötü. Yarım sahada idman yapıyoruz. Bu sahada toprak haline geldi. En küçük bir yağmurda çamur haline geliyor. Bizde bazı idmanları Akçaabat Fatih stadyumunda veya Haluk Ulusoy Tesislerinde yapmak zorunda kalıyoruz. Tabii ki gönül isterdi ki tesislerin önünde futbolcuların kamp yaptığı binanın önünde idman yapmasını. Ancak her istediğinin yerine gelmesi mümkün değil.Bu konuda bir çalışma olduğunu duyduk. İnşallah en kısa sürede çalışmaya başlayarak Play-Off gruplarında yeni idman sahamızda maçlara hazırlanırız” diyerek sözlerini tamamladı.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Röportaj