Ölen Kızın Ailesinden Açıklama

Ölen Kızın Ailesinden Açıklama

Ölen Kızın Ailesinden Açıklama

İstanbul'da kalp yetmezliği tedavisi gören Trabzonlu Gamze Kalaycı (28), hapşırdıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Kalaycı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

 

Kalp yetmezliği tedavisi için İstanbul'da bulunan Gamze Kalaycı, bu sabah ailesiyle evde oturduğu sırada hapşırmasının ardından fenalaştı. Yere yığılan Kalaycı, aile fertleri tarafından hastaneye götürüldü. Hapşırdıktan sonra kalp krizi geçirdiği ve beynine pıhtı attığı belirlenen Kalaycı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kalaycı'nın, bekar olduğu ve kalp yetmezliği nedeniyle ameliyat edileceği öğrenildi. Gamze Kalaycı'nın cenazesi, yarın memleketi Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi'nde toprağa verilecek.

 

Aileden açıklama geldi! Olayın hapşırıkla alakası yok!

 

Trabzonlu genç kız Gamze Kalaycı'nın ailesinde açıklama geldi. Hapşırık ile ölümümün alakası olmadığını söyleyen aile, kalp tedavisi için İstanbul'da bulunan Gamze'nin aktardan aldığı macunu yedikten sonra fenalaştığını söylediler. Aile açıklamasında "Aktardan almış olduğu macunu yenikten sonra kalbine yan etki yapak kalbininn hızlı hızlı çalışmasına sağladı. Kalbinde delik oluşması sonucu  karaciğerine sıçradı ve enzimi 14'e ulaştı. Bu da kalbin ritmini yavaşlattı. Ameliyat süreci hızlandı ve 4 gün içerisinde ameliyat olması gerekiyordu ama doktorlar risk var diyerek ameliyatı gerçekleştirmedi. Riskli olduğu için ameliyata alınmadı. Aradan 2 gün geçtikten sonra başımda ağrı var şikayetini belirtti. Annesiyle telefonda konuşurken "Anne beni kurtar" dedikten sonra bayıldı. Sonra beynine film çekildi, beyninde pıhtı olulğu ortaya çıktı. Beynine açık ameliyat yapıldı. 2-3 gün sonra saat gece 3'te kalp fazla kan pompğaladığı için açık olan benine kan çıktı ve hayatını kaybetti." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler