MHP’ye yeni yönetim

MHP’ye yeni yönetim

Mevcut Başkan Adem Çelik’in başkanlığında yeniden oluşturulan MHP Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu, hafta sonunda Sancaktepe Tesisleri’nde düzenlenen bir kahvaltı organizasyonu ile basın mensuplarıyla tanıştı.

Mevcut Başkan Adem Çelik’in başkanlığında yeniden oluşturulan MHP Akçaabat İlçe Yönetim Kurulu, hafta sonunda Sancaktepe Tesisleri’nde düzenlenen bir kahvaltı organizasyonu ile basın mensuplarıyla tanıştı. Adem çelik’in başkanlığındaki yeni yöneticilerin katıldığı programda, ilçe teşkilâtının çıraklık ve kalfalık dönemini tamamlayarak ustalık dönemine geçtiği ifade edildi.

İlçe Başkanı Adem Çelik, yaptığı konuşmada tümü Akçaabat’a hizmet aşkına sahip olan arkadaşlarına başarılar dileyerek, “Akçaabat’ın hak ettiği yatırımları alabilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nın bir paydaşı olarak bu bilinçle hareket edecek ancak mevcut yerel yönetimin yapacağı yanlış ve eksiklikleri de ilk olarak biz görecek ve bunların düzeltilmesine katkı sağlayacağız.” dedi.

MHP Akçaabat İlçe Teşkilâtı Yönetim Kurulu’nda yer alan isimler ve üstlendikleri görevler şöyle:

Başkan: Adem Çelik, Başkan Vekili: Zeki Bostan, Başkan Yardımcıları: Özcan Ergün (Teşkilatlanma Sorumlusu), Ahmet İncehasan (Medya, Tanıtım ve Hukuk İşleri Sorumlusu), Lokman Mollaosmanoğlu (Mali İşler Sorumlusu), Suzan Bayram (Yerel Yönetimler Sorumlusu), Mustafa Seis (Organizasyon Sorumlusu), Kadın Kolları Başkanı: Neşe Seydioğlu), Üye: Muhammet Yetim, Osman Demir, Ethem Kandemir, Aydın Keleş, Coşkun Şentürk, Kenan Seyis, Erol Çavuşoğlu, Mehmet Ocak, Hasan Altun, Servet Ulusoy, Orhan Bayraktar, İbrahim Kurtoğlu, Osman Ergün, Ömer Boğuşlu, Nizam Aşık, Şenol Ergel, İbrahim Ergün, Mustafa Kakmazoğlu, Nuğman Bulut, Hamdi Birinci, Ali Keskin, Ali Osman Gayretli, Ferdi Eraydın, Soner Altuntaş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler