MHP İlçe Başkanından Açıklama

MHP İlçe Başkanından Açıklama

MHP İlçe Başkanından Açıklama

 

Milliyetçi Hareket Partisi Akçaabat İlçe Başkanı yaptığı konuşma ile ilgili açıklamada bulundu.

İşte o açıklama;

Bir milletin mensuplarının aynı gemide yolculuk eden insanlar oldukları; gemi su alırsa, mürettebatıyla, yolcularıyla, herkesin tehlikeye düşeceği unutulmamalıdır. Bu gemi ne su almalı ne de Türk milletinin doğruları rotasından çıkmamalıdır.

 İlk bakışta ayrı gibi duran parmaklar nasıl aynı ele, aynı kola bağlı iseler meslekleri, siyasi tercihleri ayrı olan yurttaşlar da aynı millete bağlıdırlar. Gerektiğinde tek bir yumruk gibi birleşebilmeli ve parmakların arasına düşmanlık kin ve nifak yerleştirilmesine imkân bırakmamalıdırlar.

 Yüzyıllar boyunca aynı bayrak altında, aynı inançları paylaşarak yaşamış, ortak vatanımızı omuz omuza savunmuş büyük milletin şerefli evlatları olarak insanlar arasına ayrılık tohumları ekilmeye çalışılması Atatürk’ün toplayıcı, birleştirici Türk milliyetçiliği anlayışıyla bağdaşmaz.

Bir milletin başarısı, mutlaka bütün millî güçlerin bir istikamette oluşması ile mümkündür. Bu nedenle bilelim ki elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden ileri gelmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri dış güçlerin ve ülkedeki terör örgütü uzantıları, toplumun huzurunu bozmakta, ekonomiye zarar vermektedir. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışanlara asla fırsat verilmemelidir. Türk Bayrağı çatısı altında hep birlikte yaşıyoruz. Ülkemizdeki bu birlikteliğin bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Son yıllarda yaşanan terör olayları bir kez daha terörün gerçek yüzünü ortaya koymuştur. Polislerimiz ve askerlerimiz gece gündüz demeden halkın güvenliği için çalışmasına rağmen, terör örgütleri pusular kurarak polis ve askerlerimizi şehit etmektedir. Ülkemizi bozmaya ve parçalamaya çalışarak huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Türk milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu sıkıntıları da atlatacağız.

Özellikle güneydoğu bölgesinde, halkın oylarıyla seçildikleri halde Terör örgütünün emriyle hareket eden belediye yönetimleri millet ve devletin kaynakları lehine kullanmıştır.

Türkiye'de belediyeler bütçesinin yüzde 20 ile 30'sini maaş için ayırırken söz konusu belediyelerde maaşa ayrılan bütçe oranı yüzde 70'leri buluyor. Hizmetin olmadığı bu belediyelerde PKK'lılar maaşa bağlanarak bunlar üzerinden örgüte finansman sağlanmış oluyor.

Bu düşünce ve hassasiyetle 24 Şubat 2019 Pazar günü cumhur ittifakı Akçaabat mitinginde yapmış olduğum selamlama konuşmasında kullandığım bir ifade yanlış anlaşılmıştır.

Bizim tepkimiz kandilden emir alan ve Türk milletinin doğrularının değil ülkeyi bölmek isteyen güçlerin hizmetine çalışanların hem de diğer siyasi partilerin listelerine girmeleridir.

Eskiden BDP ve HDP de aktif siyaset yapmış şimdi ise başka partilerin listesine girmesi, bizleri rahatsız etmiştir.

Terör örgütüne hizmet eden siyasi partinin teşkilatı bile olmayan, Çanakkale savaşında mücadele eden ve bu sebepten ötürü iki yıl mezun veremeyen Trabzon lisesinin ve böyle bir şehrin halkının ne siyasi partilerde siyaset yapan ne de yerel yönetimlere talip olanların vatan ve millet sevgisinden asla kimsenin şüphesi yoktur.   Anlatmak istediğimiz Cumhur ittifakı %50 nin altında kalması durumunda 24 Haziran seçimlerinin güven oylaması baskısı ile dış güçlerin ülkemizi zor durumda bırakacak olmasıdır. Bizler doğuda yaşayan sağduyulu vatandaşlarımızı dışlama taraftarı değil, kan dökülmemesinin taraftarıyız. Keşke kandil ve dış güçlerin emrinde olanlar yerel secim listelerinde doğu ve güneydoğu başta olmak üzere batı bölgesindeki diğer ilerde de aynı hassasiyet le tepkilerle gösterilse. Kimseyi üzmek, kırmak niyetinde değiliz. Ben Trabzon da vatanını ve milletini sevmeyen ya da uğrunda ölmeyecek kişi ile karşılaşmadım, Allah da karşılaştırmasın.

Saygılarımla

             

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler