Maske seferberliği takdir topladı.

Maske seferberliği takdir topladı.

Maske seferberliği takdir topladı.

 

Son günlerde ülkemizde ve tüm dünyada etkisini sürdüren Koronavirüs salgınına karşı Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi, Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akçaabat Belediye Başkanlığı ortaklaşa bir  proje gerçekleştirdi.

Halk Eğitimi Merkezinde görevli idareci, öğretmenler,usta öğreticileri, tüm çalışanları ve kursiyerleri el ele vererek üretmiş oldukları 10.000 adet maskeyi ilçemiz sağlık kurumlarına ve ihtiyaçlı vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Belediye Başkanlığına teslim edildi.

 

Halk Eğitimi Merkezi müdürü Ahmet Kasap; "Seferberlik ruhu içerisinde, birlik ve beraberliğimizin bu güzel örneğini sergileyen ve bu zor günlerde bile elini taşın altına koymaktan çekinmeyen başta kurumumuzda görevli idareci, öğretmen, usta öğretici ve yardımcı personelimiz olmak emeği geçen herkese gönül dolusu teşekkür ediyorum. Elinize, emeğinize sağlık. Bu millet bu iyiliği unutmaz" dedi.

Üretilen maskelerin pamuklu olması sebebiyle yıkanıp temizlendikten sonra yeniden kullanılabilir olması da maske tasarrufu için büyük bir önem arz ediyor.

akcaabat-maske.jpg

Maskelerin üretildiği Akçaabat Halk Eğitimi Merkezi'ni ziyaret eden Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalışanalar teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler