Kooperatif Başkanı Uyardı

Kooperatif Başkanı Uyardı

Kooperatif Başkanı Uyardı: Hata Yapan Gider

Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevim, müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çekmek ve trafiği rahatlatmak için gerekli tedbirleri alacaklarını söyledi. Kooperatif’in düzenlediği toplantıda şoförlere hitaben bir konuşma yapan Sevim, kaliteyi arttırmak üzere belirli aralıklarla toplantılar düzenleme kararı aldıklarını da belirterek, bu toplantılarında konulan kurallara uymayanların kendileriyle aynı yolda devam etmesinin mümkün olamayacağını vurguladı.

Akçaabat Minibüsçüler Kooperatifi yolculardan gelen istek ve şikâyetleri değerlendirmek üzere toplandı. Fikir alışverişinde bulunmak esaslı toplantıda müşteri memnuniyetinin birinci öncelik olarak ele alındığı kaydedildi. Kooperatif Başkanı Abdullah Sevim, kılık kıyafete özen gösterilmesi, araçların temizliği, ayakta yolcu alınmaması, trafik kurallarına katiyetle uyulması konularında özellikle şoför esnafına ikazda bulunurken, “Şoför tanıtma Kartı olmayanlar Akçaabat durağında çalışmayacaktır. Bu kriterlerin neler olduğu açıkça anlaşılmıştır. Yolculardan gelen en küçük bir şikâyet dahi kesinlik değerlendirilecektir ve hata yaptığı tespit edilen şoföre Kooperatifimizce cezai işlem uygulanacaktır.” dedi.

minibusculer.jpg

Kooperatif Başkanı Sevim, “Kurallara uyanlar bizimle çalışmaya devam edecek uymayanlar ise artık kendilerine başka iş bulmak zorunda kalacaklar.” sözleriyle de yaptırım konusunda ne kadar kararlı olduklarını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Haberler