KOCAELİ TRABZON GÜNLERİ COŞKULU BAŞLADI

KOCAELİ TRABZON GÜNLERİ COŞKULU BAŞLADI

KOCAELİ TRABZON GÜNLERİ COŞKULU BAŞLADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlendiği Anadolu Kocaeli’nde programları kapsamında Trabzon Tanıtım Günleri başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Trabzonlar derneğinin ortaklaşa düzenledikleri ve bu yıl 2.si düzenlenen Trabzon Tanıtım Günleri 07.02.2019 tarihinde Kocaeli Uluslararası fuar merkezinde Trabzon ve Kocaeli protokolünün katılımları ve Akçaabat Belediyesinin Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile coşkulu ve renkli görüntülerle başladı.

Açılış konuşlarının ardından Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu ve Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy önderliğinde tek tek tüm Belediye stantlarını ziyaret eden protokol Akçaabat Standını da ziyaret etti.

Katılımın yoğun olduğu programda Akçaabat Belediyesi standı yine farkını ortaya koydu. Horon ekibinin, Akçaabat Belediyesi’ne ait stantta sergiledikleri muhteşem oyun izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Oynanan horonla, standı ziyaret eden vatandaşlara verilen ikramlarla ve Akçaabat'ı tanıtan Görseller hediye edildi. Kocaeliler Trabzon’u Akçaabat’ı tanırken Kocaeli’de yaşayan Akçaabatlılar ise memleket hasreti giderdi.

Akçaabat Belediyesinin Halk Oyunları ekibinin gösterisini büyük bir ilgi ile izleyen protokol gençlerin enerjisi karşısında hayranlıklarını gizleyemedi.

Gösterinin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Kocaeli Trabzonlular derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu’na hediyeleri Akçaabat Belediyesi Başkanı adına Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu takdim etti.

 

1-070.jpg2-068.jpg3-048.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler