Kitap Fuarı ve İmza Günleri Sürüyor

Kitap Fuarı ve İmza Günleri Sürüyor

Akçaabat Belediyesi tarafından 2 Temmuz’da açılan Kitap Fuarı, sadece son çıkan kitaplarla değil yazarlarla da Akçaabatlı okurları bir araya getiriyor.

Akçaabat Belediyesi tarafından 2 Temmuz’da açılan Kitap Fuarı, sadece son çıkan kitaplarla değil yazarlarla da Akçaabatlı okurları bir araya getiriyor.

Festival Alanı’ndaki Gençlik merkezi’nin salonunda açılışı yapılan ve 25 Temmuz’a kadar açık kalacak olan Oskar Kitabevi ve Yavuz Kitabevi’nin stantlarının yer aldığı kitap fuarında kişisel gelişim üzerine eserleri bulunan Akçaabatlı yazarlardan Muhammed Bozdağ ile tarihi romanlarıyla ünlenen Yavuz Bahadıroğlu kitaplarını imzaladı.

Bahadıroğlu’na büyük ilgi

İlk imza günü 5 Temmuz Cumartesi günü Yavuz bahadıroğlu için düzenlendi. 21.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştirilen imza günü etkinliğinde Bahadıroğlu’na Akçaabat Belediye başkanı Şefik Türkmen de eşlik ederken, kitap imzalatmak için gelenlerin oluşturduğu uzun kuyrukta genç okurların fazlalığı dikkat çekti.

Bahadıroğlu, sempatik kişiliğiyle de Akçaabatlı kitap okurlarının ilgi odağı oldu.

Hemşehrileriyle buluştu

Akçaabat Arpacılı doğumlu olan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Muhammed Bozdağ da eserlerini 12 Temmuz Cumartesi günü 21.00-24.00 saatleri arasında imzaladı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Trükmen’in eşlik ettiği, Esnaf ve sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ile Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet kooperatifi Başkanı İsmail Bulut’un da yalnız bırakmadığı Bozdağ’a büyük ilgi gösterildi.

Bozdağ’a aynı alanda açılı bulunan Halk Eğitimi Müdürlüğü’nün sergisinde yer alan tezhip ürünlerinden biri de Ebru Emirzeoğlu tarafından hediye edildi.

2 yazar daha gelecek

Akçaabat belediyesi Kitap Fuarı’nda 19 Temmuz Cumartesi günü Yazar Hikmet Anıl Öztekin, 20 Temmuz Pazar günü de Ali Çimen’in okurlarıyla buluşacak. Her iki yazarın imza günü etkinlikleri 21.00-24.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler