Kaynar'dan Çok Sert Tepki

Kaynar'dan Çok Sert Tepki

Kaynar'dan Çok Sert Tepki

Akçaabat Sebatspor Kulübü Başkanı Erkan Kaynar, kulüp tesislerinin satıldığı iddiasına çok sert tepki gösterdi. Kulübe tek kuruş desteği olmayanların bir anda namus bekçiliğine soyunduğunu  ifade eden Kaynar "Bir dedikodudur dönüp duruyor. Kulüp tesisleri satıldı deniliyor. Kim neyi satmış. Tesislerin yolunu bilmeyenler, tek kuruş desteği olmayanlar birden namus bekçisi kesilerek büyük bir yaygara kopartıyorlar" şeklinde tepki gösterdi.

erkan-kaynar.jpgErkan Kaynar "Kulüp tesislerinin satıldığı şeklinde çıkan haberler dedikodudan ibarettir. Zaten bizim satmak gibi bir yetkimiz yok. Tesisler Gençlik Ve Spor Müdürlüğü'nün malı. Bize tahsis edilmiş. Biz bir başkasına verme gibi yetkimiz zaten yok" dedi.

Kulüp binasının çürüdüğünü de ifade eden  Erkan Kaynar "Kulüp tesisimizin büyük bir tadilata ihtiyacı vardır. Amatör olduğumuz için üst katları kullanmıyoruz. Çatısı akıtıyor,  her tarafı dökülüyor. Şu an için adam gibi bir yapalım dersek en az 350-400 bin liraya ihtiyaç var" şeklinde konuştu.

Bir Görüşme Yaptık Ama Ortada Anlaşma Yok.

Dedikoduların bir görüşme sonrasında  çıktığını ifade eden Erkan Kaynar "Düzyurtspor'u satın alan iş adamı Hekimoğlu Döküm Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, ile bir görüşmemiz oldu. Bu görüşmede, kulüp tesislerini ortak kullanabilir miyiz, nasıl yaparız şeklinde görüş alışverişinde bulunduk. Biz de kendisine tesisin durumunu bildirdik. Görüşmemiz bu kadardır. Bundan tesis satıldı şeklinde yaygara çıkartılmasına anlam veremiyoruz" dedi.

Yıllardır neler çektiğimizi hiç sordunuz mu?

Yaygara koparanlara çok sert tepki gösteren Başkan Kaynar "İlçede bize karşı bir tepki olduğunu duyuyoruz. Bu kulüp yıllardır nasıl ayakta duruyor, 500 sporcusu var bunları nasıl maçlara çıkartıyoruz soran yok. Kulübün yolunu bilmeyen, tek kuruş faydası dokunmayanlar birden namus bekçisi oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor