Kayalar'da Yol Sevinci

Kayalar'da Yol Sevinci

Kayalar'da Yol Sevinci

Kayalar Mahallemiz ile Yaylacık Mahallesi arasındaki bağlantı yolu nihayet açıldı. Yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki yolun açılmasının ardından çevre eğimi nedeniyle ihtiyaç duyulan yol kenarı korkulukları da Belediye-Karayolları işbirliğinde hemen monte edildi.

Her iki mahallenin sakinleri, uzun yıllar bekledikleri yol sorununun çözüme kavuşmasından ziyadesiyle memnun olduklarını dile getirirlerken, Akçaabat Belediyesi ekiplerine ve özellikle kısa zamanda korkulukların monte edilmesini sağlayan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar’a minnet duyduklarını kaydettiler.

Kayalar Mahalle Muhtarı Halit Aydın, yolun hizmete açılmasında AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün ve Başkan Yardımcılarından Talat Çakmak ile AK Parti Kayalar Mahalle Başkanı Süleyman Reis’in katkılarının inkâr edilemeyecek olduğunu hatırlatarak kendilerine ve Akçabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e teşekkürlerini dile getirirken, yolun önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini, kenar korkuluklarının da anında monte edilmesiyle yolun işlevinin daha da artarak tehlikeli olmaktan çıkartıldığını, bu çalışmanın da önemli olduğunu ifade etti. 

kayalardayolsevinci.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler