İftar Sofrası Misafirleri Ağırlamaya Hazır

İftar Sofrası Misafirleri Ağırlamaya Hazır

İftar Sofrası Misafirleri Ağırlamaya Hazır

Akçaabat Belediyesi yaklaşan Ramazan Ayı öncesi iftar sofrası kurma hazırlıklarını tamamladı

Daha çok ihtiyaç sahiplerinin doyurucu ve zengin bir menüyle iftar yapmalarını sağlamak amacıyla yıllardır sürdürülen gelenek, bu yıl da bozulmadı. Akçaabat halkını Ramazan ayının manevi atmosferinde aynı sofrada buluşturan Akçaabat Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca Eski Tekel Binası altında kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşlara iftar yemeği verecek.

Bu Ay Birlik Ve Beraberlik Ayı
Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, iftar çadırlarının zengin fakir ayırt etmeksizin insanları bir araya getirdiğini vurgulayarak “Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı geleneğimizi devam ettiriyoruz. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir ay. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına vesile oluyor. Toplumun ayrı ayrı kesimlerinden bir araya gelen insanlar, birliktelik ruhunu oluşturuyor. Ayrıca bir geleneği bir sonraki nesile aktırma fırsatı buluyoruz. ” diye konuştu.

Akçaabat’ta kurulan Ramazan sofrasının her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

k1-006.jpgk2-019.jpgk4-005.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler