Horon'da Zirvedeyiz

Horon'da Zirvedeyiz

Ankara Akçaabat Horon Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Erkek Halkoyunları Ekibi Ankara Birincisi oldu.

Ankara Akçaabat Horon Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Erkek Halkoyunları Ekibi Ankara Birincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Ankara İl Müdürlüğü ile Türkiye Halkoyunları Federasyonu tarafından organize edilen Halkoyunları Yarışması Ankara İl Finali’nde büyükler kategorisinde yarışan ekibimiz, 7 ekibi geride bırakarak birinci olmayı başardı.

Cengiz Kahraman’ın başkanlığında Hasan Yılmaz, Volkan Atlıhan, Hüseyin Gökmen, Selver Altun ve Neslihan Kaya’dan oluşan bir öğretici ekibinin çalıştırıcılığını yaptığı ekibimizde yer alan 13 kişiden sadece birinin Karadenizli olması ise ekibimizin ne kadar büyük bir başarıya imza attığının göstergesi oldu.

Hüseyin Buğra Bayramoğlu’nun tek Karadenizli olduğu ekibimizin başarısı için Selim Alkol, Çağatay Çiğdem, Emre Özkan, Behlül Demirkıran, Hasan yılmaz, Mustafa Buğrahan Köseoğlu, Hüseyin Gökmen, Hasan Sezen, Umut Pekdoğan, Fatih Taşkıran, Akın Küçükkaya ve Volkan Atlıhan isimli gençler ter döktü.

Dernek Başkanı Yusuf Altınbaş, Ankara’da bir kez daha ilçemizin ve horonumuzun adını duyurmaktan mutlu olduğunu belirterek, bu başarılarını Türkiye Birinciliği ile taçlandırmak istediklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.