AFAD Merkezi Yükseliyor

AFAD Merkezi Yükseliyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Trabzon Akçaabat’ta inşaatı devam eden Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD) yerleşkesi inşaatında incelemelerde bulundu.


İnşaatla ilgili olarak Trabzon İl AFAD Müdürü Ömer Kıratlı’dan bilgiler alan Milletvekili Günnar  “Akçaabat İlçesi Yıldızlı mahallesinde, maliye hazinesine ait olan 36.400 m2 taşınmaz üzerinde yapımı devam eden Kurum Binası (AFAD Yerleşkesi), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi, Arama-Kurtarma Hizmet Binası ve Misafirhane olmak üzere 4 bölümden oluşmaktadır.  Ayrıca var olan mevcut bina eğitim merkezi olarak düşünülmektedir’’ dedi.

Milletvekili Günnar ‘’Yerleşke içerisinde toplamda 5 bina bulunacak olup, binaların konumu ve büyüklüğü baz alındığında şehrimizde istihdama da katkı sağlayacaktır. 
Böylesine önemli bir eserin Trabzon Akçaabat’a kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya şükranlarımı sunuyorum’’ diyerek sözlerini tamamladı.

yeni-proje-1.jpg

yeni-proje-2.jpg

afad-insati-akcaabat.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler