Güreşte Akçaabat Rüzgarı

Güreşte Akçaabat Rüzgarı

Güreşte Akçaabat Rüzgarı

 

Bursa'da 14-16 Ekim tarihlerinde yapılan 15-16 yaş Güreş Balkan Şampiyonası'nda Akçaabatlı sporcular 1 Altın, 1 Gümüş ve 1 Broz madalya elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Başarılı Sporcuları Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel de birer altın vererek ödüllendirdi.

Bursa'da 14-16 Ekim tarihlerinde yapılan ve Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan sporcular büyük bir başarıya imza atarak Akçaabat'ın gururu oldular.

sampiyon-sporculari-kaymakam-soner-senel-kabul-etti1..jpg

15-16 yaş grubunda mücadele eden sporcularımızdan Güreş Balkan Şampiyonası'nda 52 Kiloda Elmas Çelik Başkan şampiyonu olarak altın madalya, 48 Kiloda Sinem Köroğlu 2. olarak gümüş madalya ve 57 Kiloda ise Özge Fındıkçı Balkan 3.sü olarak bronz madalya elde etti.

Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, başarılı sporcuları makamında kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti ve birer altın ile ödüllendirdi. Sporcuları tebrik eden Kaymakam Şenel "hem öğrenci hem de sporcu olan bu genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 Ziyarette, Akçaabat Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üçüncü, Akçaabat İlim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu, antrenör Volkan Sultansuyu ve sporcular katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler