Güneş'ten Açıklama

Güneş'ten Açıklama

Şenol Güneş, "Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne katılması fikirlerimi değiştirmez. UEFA'nın F.Bahçe'yi men etmesi bize büyük darbedir" dedi

Son derece sinirliyim

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesini değerlendirdi. Kurt teknik adam, "Türk futbolu sıkıntılı bir dönem geçiriyor. Bu karar beni şok etti. Son derece sinirliyim. Bizim katılmamız bir şeyi değiştirmez. Türk futbolu yara aldı" diye konuştu.

Futbolu batağa götürdük

Güneş, şunları söyledi: "Türk futbolunun bitme noktasında olduğunu düşünüyorum. Çok kötü yönetildik ve yönetiliyoruz. Birbirimizle kavga etme adına ülke futbolunu batağa götürdük. Bundan hiç kimsenin menfaati olamaz. Suçu kovalayacağımıza birbirimizi kovaladık. Bu karar, Türk futbolunun ayıbı ve Türk futboluna vurulmuş önemli bir darbedir.

senol-gunes1.20110825103155.jpg

Galatasaray haklı çıktı

Bir çözüm yolu bulunmalıydı. Suç varsa ortaya çıkarılmalıydı. Çok ihmal edildi. Galatasaray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama bugün Galatasaray haklı çıkıyor. Ülke futbolunu hep birlikte yok etmiş sayılıyoruz. Burada Fenerbahçe'ye veya başka takıma olmuştur diye bakarsak yine hata yapmış oluruz.

Keşke bunları görmeseydim

Keşke benim futbol hayatım bitseydi de Türk futbolunu bu halde görmeseydim. Söylediklerimden dolayı alacağım ceza beni etkilemez ama bugünkü ceza Türk futbol camiasını bitirmiştir. Bir kirlilik varsa, bu kirliliğe ortak olup olayı değiştiremiyorsanız, içinden çıkmanız gerekir. Türkiye'de futbolun sahibi olmadığını söylediğimde kızanlar, bunu görmüşlerdir.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor