Flo'dan Bayram Hediyesi

Flo'dan Bayram Hediyesi

Türkiye’nin önde gelen ayakkabı markalarından olan FLO, Akçaabat’ın en eski okullarından biri olan 23 Nisan İlkokulu’nun öğrencilerini sevindirdi.

Türkiye’nin önde gelen ayakkabı markalarından olan FLO, Akçaabat’ın en eski okullarından biri olan 23 Nisan İlkokulu’nun öğrencilerini sevindirdi.

Firmada Genel müdür olarak görev yapan ve 5 yaşına kadar okulun bulunduğu mahallede ikamet eden Mehmet Tahir Bayraksoy’un bir vefa örneği gösterdiği faaliyet çerçevesinde 86 öğrencili okulun tüm öğrencilerine birer spor ayakkabı ve takım elbise hediye edilirken, daha önce irtibata geçilen öğrencilere kendi talep ettikleri bir hediye de törenle verildi.

Okula bir de Atatürk Köşesi yapan ve bu köşede yer alacak bir Atatürk büstünü de daha sonra okula hediye edecek olan FLO’nun Genel müdürü Mehmet Tahir Bayraksoy’un da katıldığı hediyeleşme etkinliği 22 Nisan Pazartesi günü okul bahçesinde gerçekleştirildi. Okul bahçesindeki etkinlikte çeşitli sosyal aktiviteler de gerçekleştirildi.

23 Nisan İlkokulu Müdürü olan Akçaabat7ın duayen eğitimcilerinden Ali Kandemir, törende yaptığı konuşmada Çocuk bayramı öncesinde öğrencilerini sevindiren FLO ailesine ve Genel Müdür Mehmet Tahir Bayraksoy’a teşekkür etti. Eğitime sağlanan bu tür katkıların geleceğe dair kendilerini ümitlendirdiğini belirten Müdür Ali Kandemir, hızlı bir değişim geçiren dünyada bizleri geleceğe taşıyacak tek aracın eğitim olduğuna vurgu yaptı.

akcaabat-flodan-egitim-yardimi.jpgakcaabat-flodan-egitim-yardimi2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler