Ekim'e Kayalar'da Yoğun İlgi

Ekim'e Kayalar'da Yoğun İlgi

Ekim'e Kayalar'da Yoğun İlgi

“YEGÂNE HEDEFİMİZ AKÇAABAT’A HİZMET”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Çevre Mühendisi Osman Nuri Ekim’i, doğduğu mahalle olan Akçaabat’ın Kayalar Mahallesi’nde muhteşem bir kalabalık karşıladı. Mahalle sakinlerinin cadde ve sokaklara taşarak yaptıkları karşılamadan son derece memnun görünen Ekim, kendi toprağının insanının gönlünde yer edinebilmişse kendisini dünyanın en bahtiyar insanları arasında sayacağını ifade etti.

HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜÇ KARARLILIĞIMIZDIR

Ekipler halinde çalışmaya başlayan Cumhur İttifakı’nın konvoy olarak gerçekleştirdiği Kayalar Mahallesi ziyareti esnasında; ellerinde çiçeklerle rengârenk havai fişek gösterisi eşliğindeki manzara görülmeye değerdi.

İnsanın kendi doğup büyüdüğü, karakteri ve kimliğinin şekillenmesinde kaydadeğer yer tutan memleketinin önemli olduğunu ancak, herkesin sesi olmak adına yola çıkan AK Parti’nin bir mensubu olarak eşit ve adaletle karar ve hizmet vermeyi şiar edindiklerini dile getiren Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Başkan Adayı Ekim, “Halkımızdan aldığımız güç kararlılığımızdaki en büyük etkendir. Sağduyu sahibi, sadece belli grupların menfaati adına değil, ülkemizin tümünü kucaklayan ve bu ülke insanına hizmet etmeyi en kutsal görev kabul eden insanlara ihtiyacımız var. Yegane hedefimiz Akçaabat’a hizmettir. CUMHUR İTTİFAKI Türk halkının ihtiyacı olan kenetlenmenin, birlikteliğin bir ifadesi olarak doğmuştur. Bu anlamda bugün, Kayalar mahallesinde, doğup büyüdüğüm baba ocağında duygusal anlar yaşamama neden olan hemşehrilerime minnet duygularımı ifade etmek isterim.” diye konuştu.

AK BELEDİYECİLİK AKÇAABAT’IN ŞANSI

Kavaklı Mahalle ziyaretinin ardından geçilen Kayalar Mahallesi’nde coşkulu kalabalığa hitaben konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Ekim, şunları söyledi:

“CUMHUR İTTİFAKI Türk halkının ihtiyacı olan kenetlenmenin, birlikteliğin bir ifadesi olarak doğmuştur ve bugüne kadar ülkemizin CUMHUR İTTİFAKI ile elde ettiği kazanımlar açıkça ortadadır.

Şirin ilçemiz Akçaabat’ın her geçen gün büyüyor ve güçleniyor olması, bölgemiz ve Türkiye’nin incisi bir yerleşim merkezine dönüşmesinin tesadüf eseri olmadığının AK BELEDİYECİLİK anlayışının ne kadar isabetli çalışmalar yürüttüğünün göstergesi olduğunu görmekteyiz. Kurulan bu birlikteliğin artı değerler katacağının iki dev gücün Akçaabat’a neler kazandırdığının iyi takip edilmesi gerektiğini ifade etmek isterim.”

akcaabat-osman-nuri-ekimm-001.jpgakcaabat-osman-nuri-ekimm2.jpgosman-akbulut-alo-baskanim-whatsapp-hatti2.jpg

CUMHUR İTTİFAKI BAŞARININ ADI OLACAK

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Hüseyin Altıntepe de karşılamadan dolayı Ekim’in baba ocağı Kayalar Mahallesi halkına teşekkür ederek şöyle konuştu:

CUMHUR İTTİFAKI Akçaabatımızda da çok önemli başarılara imza atacak, rekorlar kıracak bir birlikteliği sağlamıştır. AK Parti’nin siyaset anlayışının temelini, insana hizmet düşüncesi oluşturmaktadır. AK PARTİ kavga, çatışma, kriz ekseninde yürüyen siyasi rekabeti; uzlaşma, barış ve güven esasına taşımış bir parti olarak bugün de Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimizle CUMHUR İTTİFAKINI oluşturmanın heyecanını taşımaktadır. Belediye Başkan Adayımız Sayın Osman Nuri Ekim tüm Akçaabat’ın adayıdır ve AK Parti’ye, Milliyetçi Hareket Partisi’ne, partilerimizin mensuplarına, Akçaabatlılara emanettir.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler