Ekim'den Gönül Belediyeciliği Vurgusu

Ekim'den Gönül Belediyeciliği Vurgusu

AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, hizmet belediyeciliğinin yanı sıra gönül belediyeciliği yapacaklarını söyledi.

 

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, seçim çalışmaları kapsamında, Yıldızlı, Darıca ve ilçe merkezinde vatandaşlar ile bir araya gedli.Türk Eğitim-Sen Akçaabat Temsilciliğini de ziyaret eden Ekim, vatandaşlar ile de görüş alış verişinde bulundu.

Göreve seçildiğinde hizmet belediyeciliğinin yanı sıra gönül belediyeciliği de yapacaklarını aktaran, Ekim, adaylığı açıklandığı ilk günden itibaren çalışmalara hız verdiklerini ve toplumun her kesimiyle diyalog içerisinde olduklarını ifade etti.  Osman Nuri Ekim “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde Gönül belediyeciliği yapmak için yola çıktık. Yaptığımız her işle hemşehrilerimizin gönlüne dokunan, yaşadığımız şehri sanatıyla, kültürüyle, sporuyla, doğasıyla, tarihiyle ön plana çıkaran, sosyal belediyeciliği daha da yaygınlaştıran, adaletli ve hakkaniyetli gönül belediyeciliği hedefliyoruz.” dedi.

Hizmet çıtasını daha yükseklere taşımak için çalışacaklarını, eğitim hayatında elde ettiği bilgi ve birikimi Akçaabat’ı daha ileriye taşımak için kullanacağını aktardı. Ekim, “Akçaabat’ımızı daha da ileriye taşımak, hizmet kervanına hemşehrilerimizin işlerini kolaylaştıracak, zaman tasarrufu sağlayacak uygulamaları hayata geçireceğiz. Belediyecilik yanında; engelli kardeşlerimizle, gençlerle ve kadınlarla ilgili çok önemli projelerimiz var. Akçaabat olarak kültür ve turizm projelerimizle ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Ayrıca, gelecek nesillere daha iyi bir çevre bırakmak için yeni projelerimiz var. Belediye olarak şehrin tüm paydaşlarıyla ve hemşehrilerimizle el ele vererek istişareyi esas alan bir anlayışla yeni projelerimizle ilçemizi planlayarak geleceğe birlikte taşıyacağız.” dedi.

Ziyaretlere İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

osman-nuri-ekim-akcaabat-adayi-001.jpgosman-nuri-ekim-akcaabat-adayi1.jpgosman-nuri-ekim-akcaabat-adayi2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler