Ekim "Akçaabat'ı Daha İleriye Taşıyacağız"

Ekim "Akçaabat'ı Daha İleriye Taşıyacağız"

Ekim "Akçaabat'ı Daha İleriye Taşıyacağız"

AK Parti Akçaabat Söğütlü’de seçim ofisi açtı. Açılışa AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, AK parti İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, MHP Akçaabat İlçe Başkanı Adem Çelik, Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen, partililer ve vatandaşlar Katıldı.

 

   Açılışta konuşan Osman Nuri Ekim, yağmur çamur demeden 31 Mart Seçimlerinde en yüksek oyu alabilmek için çalıştıklarını dile getirdi.

Ekim yaptığı konuşmada “ Kıymetli dava arkadaşlarım, çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda emin adımlarla ilerlediğimizi, cumhurbaşkanımızın işareti sonrası, yağmur çamur demeden, Akçaabat’ta en yüksek oyu almak için ve Akçaabat halkına hizmetkar olmak için var gücümüzle çalıştığımızı sizlere belirtmek isterim.. Sizden aldığımız güç ve enerji bizim önümüze aydınlık olmuş ve bundan sonraki süreçte de aydınlık olmaya devam edecektir. Bizlere vermiş olduğunuz bu destek karşısında, sizlerin teveccühü ile 31 Mart yerel seçimlerinden çok güçlü bir şekilde çıkacağımıza inancım tamdır” dedi.

    Akçaabat ile ilgili çok güzel hayalleri olduğunu dile getiren Ekim “Değerli hemsehrilerim, Akçaabat ile alakalı çok güzel hedeflerimiz, bu şehir için gerçeğe dönüşmeyi bekleyen projelerimiz var. Marka olan ilçemizi daha ileriye taşımak, marka değerini arttırmak için, hükümetimiz ve büyükşehir belediyemiz ile yürüteceğimiz vizyon projelerimiz var. Projelerimizi uzunca anlatıp zamanınızı almayacağım, sadece Söğütlü mahallemizi ilgilendiren 1-2 projeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Söğütlü de Kültür merkezimiz olacak Söğütlü belediye hizmet binamızın olduğu yerde, bu kültür merkezimizin içerisinde konferans salonları, evlendirme salonları, tiyatro ve sinema salonları cafeteryalar gibi halkımıza hizmet noktasında birçok hizmet alanları olacaktır. Söğütlü mahallemize yakından ilgilendiren Bir diğer projemiz, büyükşehir belediyemizle beraber, sahilde yapmayı planladığımız yürüyüş ve bisiklet yollarımız olacak, Akçaabat’tan Akyazı sınırına kadar uzanan bu yürüyüş yollarımızda vatandaşlarımız sahil yürüyüşü ve spor faaliyetlerini gerçekleştirebilecekler. Bu projeler gibi Akçaabat’ımıza heyecan katacak birçok projelerimiz var, Bu güzel projeleri hayata geçirmek için her zaman olduğu gibi sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Mesleğim itibarı ile belediyeciliği iyi biliyorum, belediyeler yaşayan organizmalar gibidir, sürekli değişime yeniliğe açıktır. Bu sebeple marka değerini yükselmiş bir Akçaabat’ı, daha yaşanabilir bir Akçaabat ı hizmetinize sunmak tek gayemiz olacaktır. Gönül belediyeciliği dediğimiz insan odaklı ve ortak akılla yönetim anlayışı yegane hedefimiz olacaktır. Hiç bir zaman ayrıştırıcı değil daima bütünleştirici,123 bin vatandaşımızı kucaklayıcı bir belediye anlayışı içerisinde olacağız. Vatandaşımıza tevazu içerisinde yaklaşıp, sıkıntıları dinlenme noktasında samimi ve problemleri çözme noktasında ise hızlı ve gayretli olacağımıza sizlere buradan bir kez daha söz veriyorum. Halka hizmet Hakka ibadet olduğunu biliyoruz, bu vesile ile Talip olduğumuz sorumluluğun ve omuzumuza binecek yükünde farkındayız.   Bu duygu ve düşüncelerle seçimimizin ve seçim irtibat büromuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

osman-nuri-ekim-akcaabat-002.jpgosman-nuri-ekim-akcaabat-sogutlu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler