Düğün Sezonu Başladı

Düğün Sezonu Başladı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Akçaabat’ta düğün sezonu da başladı.

 

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte Akçaabat’ta düğün sezonu da başladı. Ramazan ayının da yaklaşması nedeniyle ilçe merkezindeki düğün salonlarında her gün neredeyse 3 düğün töreni birden düzenleniyor.

Sema-Celil Yurdakul

Emekli İlköğretim Müfettişi Orhan Topal kızını evlendirdi. Fatma-Orhan Topal çiftinin güzel kızları Sema ile Merhum Hasibe ve Kemal Yurdakul çiftinin yakışıklı oğulları Celil’in düğün töreni 17 Haziran Salı günü Kalıntaş Düğün Salonu’nda yapıldı.

Milli eğitim camiasının büyük ilgi gösterdiği düğün töreninde genç çiftlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

sema-celil-yurdakul.jpg

İlknur-Tayfun Ulusoy

Doğnaköy Ortaokulu Müdür Yardımcısı İbrahim Türkmen kızını evlendirdi. Emine-İbrahim Türkmen çiftinin güzel kızları İlknur ile Zeynep-Yusuf Ulusoy çiftinin yakışıklı oğulları Tayfun’un düğün töreni 18 Haziran Çarşamba günü Körfez Metin Restaurant’ta gerçekleştirildi.

ilknur-tayfun-ulusoy.jpg

Kübra-Murat Başaran

Akçaabat’ın taşımacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Yaşar Başaran oğlunu evlendirdi. Melek-Tufan kamber çiftinin güzel kızları Kübra ile Günay-Yaşar Başaran çiftinin yakışıklı oğulları Murat’ın düğün töreni 21 Haziran Cumartesi günü Ömeroğlu Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Dini usullere göre gerçekleştirilen düğün töreninde akraba ve dostları genç çiftin mutluluklarına ortak oldu.

kubra-murat-basaran.jpg

Müge-Osman Çergel

Akçaabat İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Ayla Çergel ve 17 Şubat Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Veysel Çergel’in oğlu Osman Çergel ile Nezahat-Ali İhsan Söyleyici çiftinin güzel kızları Müge’nin düğün töreni 21 Haziran Cumartesi günü Körfez Metin Restaurant’ta gerçekleştirildi. Eğitim camiasının büyük ilgi gösterdiği düğün töreninde Trabzon milli eğitim müdür Yardımcısı Miktat Eyüboğlu da bir konuşma yaptı.

muge-osman-cergel.jpg

Aslıhan-Ali Korkmaz

Turizm ve lokantacılık sektörünün tanınmış isimlerinden Kerim Korkmaz oğlunu evlendirdi. Nurgül-Kerim Korkmaz çiftinin yakışıklı oğulları Ali ile Funda-Zeki Benli çiftinin güzel kızları Aslıhan’ın düğün töreni 21 Haziran cumartesi günü Remzi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

aslihan-ali-korkmaz.jpg

Burcu-İlhan Birinci

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde görev yapan Diş Hekimi Burcu Bayraktar ile aynı hastanede görev yapan Diş Hekimi İlhan Birinci hayatlarını birleştirdi.

Remzi Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğünde nikâhları Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Turhan Bektaşoğlu’nun kıydığı genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

burcu-ilhan-birinci.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler