DOKAD Terörü Kınadı

DOKAD Terörü Kınadı

DOKAD Terörü Kınadı

Doğu Karadeniz Akıncılar Derneği(DOKAD), yazılı bir açıklama yaparak ülkemizde son yıllarda yaşanan terör olaylarını kınadı.

İşte o açıklama;

Bismillahirrahmanirrahim

Küresel güçler, Ortadoğu’daki şiddet ve kaos ortamını Türkiye’ye taşıma planlarını adım adım gerçekleştiriyor. 10 Ekim Cumartesi günü Ankara’da patlayan bombalarla gerçekleştirilen katliam, Anadolu insanının kardeşliğini, kardeşliğimizi hedef almıştır.

Bu bombaları patlatanların ve arkasındaki güçlerin insani ve vicdani hiçbir değerlerinin olmadığı son derece açıktır.

Akıncılar Hareketi olarak bu tür eylemleri gerçekleştirenlerin hangi örgüt, ideoloji veya inanca mensup olurlarsa olsunlar yalnızca küresel güçlere hizmet ettiklerinin farkındayız. Bu sebeple şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.

Sözde ‘’Arap Baharı’’ kandırmacasıyla İslam Coğrafyasını yeniden dizayn etmek isteyen küresel güçler; Libya, Mısır, Yemen, Irak ve Suriye başta olmak üzere Ortadoğu’yu kan gölüne çevirirken, mezhepçilik ve etnik kimlik üzerinden kardeşi kardeşe kırdırmaya, diğer taraftan da sözde kurtarıcı rolünde her gün İslam topraklarına bomba yağdırmaya, masum ve sivil insanlarımızı öldürmeye devam etmektedirler.

Tüm bu kaos ve şiddet ortamının yaşatıldığı İslam ülkelerinin Siyonist İsrail’in hemen yanı başındakiler olması da tesadüf değildir. Küresel güçlerin tezgahına düşen Müslümanlar birbirini boğazlamakla meşgulken azgın işgalci Siyonistler her gün Filistin topraklarında yeni bir cinayet işlemekte, Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını hoyratça ve şımarıkça sürdürmektedirler.

Maalesef Filistin meselesi Müslümanlar arasındaki bu çatışmalar nedeniyle geri plana atılırken,diğer taraftan da Filistin direniş hareketleri çaresiz ve yalnız bırakılmıştır.

Bizler Akıncılar Hareketi olarak bir kez daha uyarıyoruz!

Küresel güçlerin, yanı başımızdaki kaos ve şiddet ortamını Türkiye’ye taşımak için düğmeye bastıkları gerçeğinden yola çıkarak, hangi siyasi düşünce, mezhep veya etnik kimliğe sahip olursak olalım diyalog yollarını kapatmamalı, çatışma ve şiddet ortamından yalnızca bizleri sömürmek ve köleleştirmek isteyen küresel güçlerin kazançlı çıkacağı gerçeğini unutmamalıyız.

İslami duyarlılığa sahip olanlar başta olmak üzere hangi siyasi çizgiye sahip olursa olsun özgürlükçü tüm STK’ları birlikte hareket etmeye, sesimizi birlikte yükseltmeye, kardeşliğimizi birlikte savunmaya davet ediyoruz.

Ankara’daki bu katliamdan sonra başta hükümet olmak üzere herkes sorumluluğunun farkına varmalı, Türkiye’yi de içine çekmeye çalıştıkları, yanı başımızdaki kaos ve şiddet ortamının sona erdirilmesi için derhal harekete geçilmeli,  küresel güçlerin oyunu bozulmalıdır.

Bu gün Kardeşlik ve Dayanışma günüdür,bu vesileyle  Akıncılar Hareketi olarak vatanımızı ve kardeşliğimizi savunmak için her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazır olduğumuzu kamuoyuna ilan ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler