Cumhuriyet Kupalarla Başladı

Cumhuriyet Kupalarla Başladı

Cumhuriyet Kupalarla Başladı

İlçemizde faaliyet gösteren Cumhuriyet Orta Okulu Yıldız Erkeklerde ve Yıldız Kızlarda büyük başarılara imza atarak futsal ve hentbolda derece aldı.

Futsalda İkinci

   24.12.2015 başlayıp 06.01.2016 tarihinde sona eren, 32 takımın yarıştığı yıldız erkekler futsal müsabakalarında Akçaabat Cumhuriyet O.O. grubunda bulunan takımlarla sırasıyla: Darıca O.O’nu 2-1, Yaylacık O.O’nu 4-3, Çarşıbaşı İmam Hatip O.O’nu 6-3 yenip; Beşikdüzü Şehit G.Yardım O.O’na 3-2 yenilerek grup ikincisi olarak finallere katılmaya hak kazandı.

   Finallerde ise; 24 Şubat O.O’nu 6-3, Şehit G. Yardım O.O’nu 6-3 , Beşirli İMKB O.O’ nu 2-1 yendi. Bahçecik O.O ile 1-1 berabere kaldı. Yomra Merkez O.O na 4-3 yenildi. Toplamda 10 puan toplayarak Trabzon ikincisi olup,  02-04 Mart 2016 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan şampiyonaya,  Yomra Merkez Ortaokulu ile birlikte Trabzon’ u temsil etme hakkı elde etti.

Hentbolda Şampiyon

   Akçaabat Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız Kızlar Hentbol takımı Trabzon şampiyonu olarak ikinci kez üst üste birincilik almanın sevincini yaşıyor.    11.01.2016 tarihinde başlayıp 15.01.2016 tarihinde sonlanan Trabzon Yıldız Kızlar hentbol şampiyonasında sırasıyla  Akyazı O.O ‘ unu  20-10, Metinkale O.O’nu  19-16, Özel Candan Kolejini  10-4  yenerek grup birincisi oldu, yarı finalde ise Bener Cordan O.O  nu 7-5, finalde ise Özel Candan Kolejini 7-4 yenerek üst üste ikinci kez Trabzon şampiyonu oldu veTrabzon’u 27 şubat- 01  mart tarihleri arasında  Giresun’da yapılacak olan grup şampiyonasında  temsil etme hakkını kazandı.

Okul sporlarının okullar arası birlik, beraberlik ve kaynaşmanın sağlandığı güzel etkinlikler olduğunu ve asıl kazananın dostluk ve kardeşlik olduğunu, ayrıca bu yarışmaların eğitim ve öğretime de olumlu katkılarının olacağını belirten Okul Müdürü Osman Bozali, İl birincisi ve ikincisi olan takımlarının başta hocası Emin Ergül olmak üzere diğer beden eğitimi öğretmenlerini, yetiştiren velileri, öğrencileri ve tüm emeği geçenleri tebrik etti. Bölge müsabakalarında da Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalara ara vermeden devam edileceğini söyledi.

cumhuriyet-orta-okulu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler