Boksta çifte altın

Boksta çifte altın

Burdur’da yapılan Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Akçaabat Spor Kulübü’nün boksörleri 2 altın madalya almayı başardılar.

Burdur’da yapılan Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Akçaabat Spor Kulübü’nün boksörleri 2 altın madalya almayı başardılar. Şampiyonada 34 kiloda yumruk sallayan Hamza Atmaca ile 48 kiloda ringe çıkan Caner Çaltepe bütün rakiplerini yenerek 2 altın madalyayla Trabzon’a döndü.

Yaklaşık olarak 3 yıldan beri özverili bir şekilde çalışan ve hiçbir antrenman aksatmadan her türlü özveriyi boks için gerçekleştiren minik boksörlerinin Türkiye Boks Şampiyonu olmaları en çok antrenörleri Altar Kalkışım’ı sevindirdi. Kalkışım, “İki sporcumu canı yürekten kutluyorum. Gerçekten bu iki boksörümüz hem okullarında hem de spor yaşantılarında çok disiplinli ve özverili çalışıyorlar. Gelecek yıllarda adlarını boks sporunda sıkça duyacağımız bu iki boksörün başta aileleri olmak üzere onlara çalışmalarda yardımcı olan hem benim milli sporcum hem de yardımcı antrenörlüğümü yapan İbrahim Kazancıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

boksta-altin-madalya2.jpg

boksta-altin-madalya3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor