YAYLA EVİ YIKIM SÜRECİNE SON TEBLİGAT

YAYLA EVİ YIKIM SÜRECİNE SON TEBLİGAT

İZİNSİZ YAPILAŞMAYA KARŞI 25 KİŞİYE TEBLİGAT GÖNDERİLDİ

Akçaabat’ta Doğayı Tehdit Eden Yapılaşmaya Karşı Harekete Geçildi.

 Akçaabat’ta doğal güzelliklerin korunması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında, doğayı tehdit eden izinsiz yapılara karşı denetimler hız kazandı. Yapılan incelemeler sonucunda 25 kişiye resmi tebligat gönderildi.

Yetkililer, süresi dolmasına rağmen tebligata uyulmadığı denetlendi. Bu yapıların yıkım sürecine girildiğini ve yıkımların an meselesi olduğunu belirtti. İlçede doğaya zarar veren, ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaların önüne geçmek amacıyla yürütülen bu çalışmaların, çevreyi ve doğal yaşamı koruma hedefiyle sürdürüldüğü ifade edildi.

Akçaabat Kaymakamlığı ve ilgili kurumlar, vatandaşlara doğaya duyarlı olmaları yönünde çağrıda bulunarak, denetimlerin artarak devam edeceğini, yasalara aykırı yapılaşmaların kesinlikle kabul edilmeyeceğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.