Boksta 3 Altın Madalya

Boksta 3 Altın Madalya

Gümüşhane’de yapılan minikler Türkiye şampiyonasında Akçaabat Karnet Sporlu boksörler büyük bir başarıya imza atarak 3 şampiyonluk aldılar.

         Gümüşhane’de yapılan minikler Türkiye şampiyonasında Akçaabat Karnet Sporlu boksörler büyük bir başarıya imza atarak 3 şampiyonluk aldılar. 

        37 kg Volkan Kranda 43 kg Mustafa Atmaca ve 54 kg Resul Küçük tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalyayı almayı başardılar.

 

53 İlden toplam 753 boksörün katıldığı şampiyonada en fazla altın  madalyayı alan Akçaabat Karnet Spor kulübü  başta Fenerbahçe olmak üzere bütün kulüpleri de geride bırakmış oldu.

 

Karnetspor Kulübü Antrenörü Altar Kalkışım yaptığı açıklamada; bu turnuvada şampiyon Trabzon ve Akçaabat’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini söyledi. Kalkışım “ Şampiyon olan boksörlerimiz Avrupa Şampiyonası’na katılacaklar. Umarım ülkemizi de en iyi şekilde temsil ederiz.Kısa zaman zarfında bu başarıları elde ettik biraz zamana ihtiyacımız var elimizden geleni yapıyoruz..Çok yetenekli sporcularımız var bir boksör yetiştirip şampiyon yapmak zor bir iş. Bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu başarılarımız bir tesadüf değil. Her yıl yapılan minikler, yıldızlar,gençler ve büyükler şampiyonalarında şampiyonluklar alıyoruz.Bu da bunun bir tesadüf olmadığını gösteriyor.Milli takıma gönderdiğim sporcularım her gittiği ulusal müsabakalarda da madalya almayı başardılar.Boksörlerimi anlından öpüyorum, aldıkları madalyalar ile benim gibi tüm Akçaabatlıları  gururlandırıyorlar” dedi.

 

 

Birinci olan sporculara ödülleri Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Vali Yardımcısı Mehmet Demiral, kurum amirleri ve milli boksörler tarafından verildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Spor