Boksörlerimiz  Başbakan İle

Boksörlerimiz Başbakan İle

2012 Londra Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan boksörler milli takımla birlikte, Başbakan Erdoğan'a boks eldiveni hediye etti.

 

2012 Londra Olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecek olan Büyükşehirli iki boksör, milli takımla birlikte, Başbakan Erdoğan'a boks eldiveni hediye etti.

2012 Londra Olimpiyatları vizesi alan Akçaabatlı boksörler Ferhat pehlivan ve Yakup Şener ile antrenörler Mehmet Değirmenci, Boks Federasyonu yetkilileri ve Boks milli takımı kadrosuyla birlikte AK Parti grup toplantısı sonrası, Başbakan Erdoğan'a boks eldiveni hediye etti.  

akcaabatli-boksorler2.jpg

akcaabatli-boksorler3.jpg

TBMM AK Pati grup toplantı salonuna giden milli boksörlerden Ferhat Pehlivan, Yakup Şener, Fatih Keleş ve Selçuk Eker görüşmede Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın hemen yanında bulunarak, Başbakan'ın sorduğu olimpiyat hazırlıklarıyla ilgili sorularına yanıt verdi.

Boks Federasyonu yetkilileri Başbakan Erdoğan'a yanında getirdikleri boks eldivenlerini hediye etti. Boks eldiveni takan Başbakan Erdoğan basın mensuplarına poz verdi. Olimpiyatlara gidecek boksörlere başarı dileklerinde bulunan Başbakan Erdoğan, boksörlerden madalya beklediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor