Belediyeden Futbol Turnuvası

Belediyeden Futbol Turnuvası

Akçaabat Belediyesi kurumlar arası futbol turnuvası 33 takımın katılımıyla Akçaabat’ta başladı.

Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimi güçlendirmek için organize edilen ‘Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’ Darıca Otohan halı sahada başladı.

33 takımın yer aldığı futbol turnuvasının açılışını Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen yaptı.

Açılışta konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ Belediye bünyesinde kurduğumuz Spor İşleri Müdürlüğü faaliyetlerine başlayarak böylesine güzel bir organizasyona imza attı. Akçaabat’ta sporun tarihi çok eskidir; Akçaabat bir spor şehridir. Sporun tarihine bakınca ilk sırada İstanbul gelirken sonraki sırada ise Trabzon ve Akçaabat gelir. Centilmence bir müsabaka gerçekleştirileceğine inanıyorum. Kardeşçe ve arkadaşça spora yakışır şekilde futbol oynayıp iyi olanın kazanmasını dilerim. Spor İşleri Müdürlüğümüze böylesine büyük bir organizasyonu başarıyla tertip ettiği için teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ise yaptığı konuşmada “Akçaabat, her şeyden önce sportif faaliyetleri ön planda olan bir şehirdir. Dostluk ve kardeşlik amaçlı birlik ve beraberliği pekiştirmek için Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasında tüm takımlara başarılar diliyorum. Organizasyonda emeği geçen Spor İşleri Müdürlüğüne ve Akçaabat Belediyesine teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Turnuva, Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in topa vurmalarıyla start aldı.

Darıca Otohan halı sahada düzenlenen açılış programına Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Uzun,Akçaabat Belediyesi Spor İşleri Müdürü Ahmet Murat Baş, Trabzonspor eski futbolcularından Semavi Uzun, Akçaabat Sebatspor’un eski futbolcuları Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, Adem Çak, İbrahim Parlayan ile birim amirleri, meclis üyeleri ve çok sayıda sporsever de katıldı.

3-053.jpg4-035.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor