Belediye Türk Sanat Müziği Korosu Sezonu Açtı

Belediye Türk Sanat Müziği Korosu Sezonu Açtı

Belediye Türk Sanat Müziği Korosu Sezonu Açtı

Akçaabat Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu şef Salih Kazancıoğlu yönetiminde Erol Günaydın Sanat Merkezinde bir konser verdi.

Akçaabat Belediyesi Türk sanat müziği korosu konserine, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye Başkan yardımcısı Osman Parlayan , Trabzon eski milletvekili ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Ali Kemal Başaran ,Belediye meclis üyeleri , ilçe daire amirleri , Akçaabatlı iş adamlarından Adnan Topsakal  ve çok sayıda Türk Sanat Müziği seven vatandaş katıldı.

Tek bölüm halinde verilen konsere katılan izleyiciler hem konseri izlediler hem de ara ara söylenen şarkılara eşlik ettiler.

Türk Sanat Müziği sezonun ilk konserinde konser sonrası koro şefi Salih Kazancıoğlu’na çiçek takdimini Kaymakam Soner Şenel, Belediye Başkanı Şefik Türkmen ve Akçaabatlılar vakfı başkanı Ali Kemal Başaran yaptı.

Konser sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Belediye Türk Sanat Müziği koro konserinden ve özellikle salonun hınca hınç dolu olmasından duyduğu memnuniyeti belirterek  “Kültür Sanat ve Turizm şehrine yakışır faaliyetlerin günden güne arttığını, kalkınmanın sadece yol su elektrikle değil kültürle sanatla da olabildiğini ve Akçaabat’ın da bunu gerçekleştirdiğini söyleyerek katılımcılara koro elemanlarına ve emeği geçen herkesi kutluyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler