Bakraç Şarküteri Hizmete Girdi

Bakraç Şarküteri Hizmete Girdi

Bakraç Şarküteri Hizmete Girdi

 

 

Akçaabat Söğütlü mahallesinde hizmet verecek olan Bakraç Şarküteri yapılan sade bir açılış ile hizmet vermeye başladı. Bakraç Şarküteri’nin açılışına, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Esnaf Ve Sanatlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Söğütlü’nün her geçen gün büyüdüğünü ve farklı sektörlere ihtiyaç duyulduğunu dile getirerek, Bakraç Şarküteri’nin bölge halkına alternatif ürünler ile önemli bir ihtiyacı gidereceğine inandığını dile getirdi. Başkan Ekim “Bu iş yerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Açılan her iş yerinin istihdam yaratacağından bizleri son derece mutlu etmektedir. İş yerimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

 

Özgür Arslan, Samet Muşmul, Nusret Misir ve Yaşar Mısır ortaklığında kurulan Bakraç Şarküteri, çeşitli yörelere ait farklı ürün yelpazesi sunuyor.

Ortaklardan Özgür Arslan “Bakraç Şarküteri olarak, farklı bir konsept sunmaya çalışacağız. Yurdumuzun çeşitli yöresinden farklı yöresel ürünleri vatandaşlarımızla buluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.

Söğütlü Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:33 adresinde hizmet verecek olan Bakraç Şarküteri, Cevat Birinci hocanın yaptığı duası sonrasında kurdele kesimi sonrasında açıldı.

bakraca.jpgbakrac-sarkuter-acildii.jpgbakrac-sarkuteri.jpgbakrac-sarkuteriacilis2.jpgbakrac-sarkuteriacilis3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler