Altıntepe'den Bayram Mesajı

Altıntepe'den Bayram Mesajı

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Altıntepe mesajında şunları ifade etti.

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyede yaşandığı, dostluk ve kardeşliği, aile ve komşu ilişkilerini pekiştiren, zengini ile fakiri buluşturarak toplumun her kesimini birbirine yakınlaştıran, birlik ve beraberliğin sembolü olan Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.İnanıyorum ki, hayırda ve yardımda önde giden hemşehrilerimiz, bu Kurban Bayramını da en iyi şekilde değerlendirecek, ihtiyaç sahipleri ile buluşacak, onlarla bu güzel günleri paylaşacaklardır.  Kurban Bayramı'nın rahmet ve bereketinin İslam Coğrafyasında acı ve umutsuzluk içinde yaşayan tüm kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız için canını seve seve vermiş tüm şehitlerimizin ve yakınları başta olmak üzere, necip milletimizin, tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

 "Bu vesileyle de İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Ulaştırma Bakanımız M. Cahit Turan'ın katılımlarıyla bayramın ikinci günü Trabzon Meydan Parkı'nda gerçekleşecek bayramlaşmamıza tüm halkımızı davet ediyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler